W pierdlach siedzą tylko uczciwi i niewinnichiquito83 pisze:
uczciwi sie nie musza obawiac

Moderator: Marcin-Kraków
chiquito83 pisze:uczciwi sie nie musza obawiacWładek pisze:W dużym skrócie rzecz ujmując: każde państwo członkowskie unii ma obowiązek zatrzymać, aresztować i wydać swojego obywatela innemu państwu, jeśli w tym innym państwie jakiś sąd wyda nakaz aresztowania owego obywatela. Ten przepis sprzeczny jest z konstytucją RP, która wyraźnie stwierdza, że własnego obywatela nie wolno wydać obcemu państwu. Jednakoż przyjmując prymat prawa europejskiego nad prawem narodowym trzeba będzie zmienić u nas konstytucję.Jurek pisze:Weź coś powiedz na temat tego międzynarodowego prawa aresztowania". Zaciekawiło mnie to co to może być.
Jak samopoczucie po lekturze?
chiquito83 pisze:bo to jest polska wlasnieklucz13 pisze:i niewinnymCLIMBER pisze:jai z tego morał: nie ma co byc uczciwym
Jak to ktoś mawiał
KAŻDY DOBRY UCZYNEK BĘDZIE PRZYKŁADNIE I SUROWO UKARANY![]()
wyprowadzam sie do gruzji
Jemu nic nie grozi za oceanem już co poniektórzy drą mordę że producent Listy pana S jest prześladowany w polsce nie wiadamo dla czegoCLIMBER pisze:to juz tak pod rywina szykuja te aresztycela 5 gwiazdkowa tv video dvd laptop dostep do neta telefon luksusowa łazienka wodne łozko posiłki do syta
Jurek pisze:[A co nie wierzysz mi? Jak ja coś mówię, to mówię prawdę...zawsze...Przeczytaj se odtatni Auto Świat.
A nie jest odwrotnie - ze prawo narodowe jest ponad europejskim?Władek pisze:Jednakoż przyjmując prymat prawa europejskiego nad prawem narodowym trzeba będzie zmienić u nas konstytucję.
Jak samopoczucie po lekturze?
Blad!CLIMBER pisze:tak to jest polska jak ktos ukradnie paczeke fajek z kiosku to powiedza ze złodziej ale jak ktos ukradnie 10mln zlotych to juz jest malwersantem
pezet pisze: A nie jest odwrotnie - ze prawo narodowe jest ponad europejskim?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości