Jakie piekne

Woze taki sam, ale mam miejsce w srodku kolo zabudowy. Sie zastanawiam czy wlasnie na drzwi nie przeniesc
Foty sie naucz wklejac

Moderator: Marcin-Kraków
Na pewno będzie to znacznie tańsze rozwiązanie niż moje negocjacje z żonąFiba pisze: Zamek w zależności od długości też na allegro a uszyje Ci albo szewc albo krawcowa (niektóre mają takie maszyny.). Za szycie pokrowca zapłaciłem u krawcowej coś ze 20 zeta.
Fajnie, że pokrowiec nie jest tak narażony na uszkodzenia jak myślałem. Co do kordonu to nawet byliśmy na wspólnym ognisku i rozmawialiśmyFiba pisze: Co do uszkodzenia to nie jest źle musiał byś trafić na naprawdę ekstremalne krzaczysko np akacje.Ja jak do tej pory nic nie uszkodziłem i też przejechałem Kordon
O tym będę pamiętał !Fiba pisze: Pokrowiec czyli krótko walec więc należy w między podstawę walca wszyć wycięte plastikowe lub aluminiowe kółko o tej średnicy .Wtedy przód pokrowca jest mniej narażony na jakieś uszkodzenia czy przebicia gałęzią i pokrowiec jest bardziej kształtny .
Spooooko Wojtku, ja nad zabudową myślałem rok tak więc nie masz się co spieszyć, czasu od choleryWojtek_W pisze:Grzesiu wyluzuj z tymi Twoimi modyfikacjami, bo sie zle czuje z powodu mojego braku czasu i mnie nieswiadomie zachecasz do wyscigu zbrojen![]()
A lista "to do" dluuuuga
a masz do tego jakieś "cwane" mocowanie do auta czy stawiasz tak po prostu jak 'fabryka przewidziała' ?selim pisze:Tarpa, sobie kup w dehathlonie - sprawdzone ,dobre
dwie tyczki do tego
Z ta podpórką fajny patent.Ja myślę podobnie z tym że na końcu wysięgników na rys element B przykręcę do elementu C. Po prostu wspawam nakrętki w poprzeczkę C i nawiercę otwory w wysięgniku C .h0MER pisze:ja bede robil najprawdopodobniej taką jak se tu narysowalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości