Pomysl na telefon
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Pomysl na telefon
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Ostatnio (jakoś w piątek) robiłem inwentarkę studni kanalizy deszczowej... I przy jednej studni sobie stoję, studnia otwarta, w studni jakieś pół metra wody, no i dzwoni telefon... więc telefon z kieszeni do łapy, a że łapy zajęte innym badziewiem to zanim pomyślałem fon się odbijał od krawędzi studni i (na szczęście uprzednio po uderzeniu rozłożywszy się na trzy oddzielne części w tym baterię) i wpadał do niej
Generalnie pewne zawody generują sytuacje nie do ogarnięcia

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Jest stara metoda wojskowa idż do apteki- w kiosku mogą być zleżane- kup kondona zapakuj telefon do środka zawiąż na supełek. Może i dwa dni leżeć w wodzie jak bateria nie padnie to będzie działać. 

W260 2.8D 32MT/32M+S
tak zrobiłem idealne rozwiązanie 2 karty ten sam numer , jeden solid do wody i htc na czyste ręce , tylko żeby na 100% wiedzieć który aktualnie działa trzeba wyłączyć jeden i dopiero drugi włączać , bo inaczej jak są dwa włączone to nigdy nie wiadomo który zadzwoniMroczny pisze:a nie lepiej kupić solida jakiegoś i drugą kartę dorobić (w erze)

hdj 80
NX 650 Dominator fiolet edyszyn
NX 650 Dominator fiolet edyszyn
ja widze, ze kolega nowy chcial tu sie z jakas reklama wcisnac. Nie przewidzial specyfiki forum... Swoja droga: zwracajcie uwage na takich ludzi, niby wpadnie na forum, cos szuka i albo nagle sam znajdzie, albo ktos rownie nowy znajdzie pomysl, ktory okazuje sie "rewelacyjny"
Tak, tak, taki marketing sie teraz uprawia
Tak, tak, taki marketing sie teraz uprawia

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
No przecież nie podałem producenta
Może wyjdę na ignoranta i będziecie drzeć łacha ze mnie , ale co to woreczek strunowy?

Może wyjdę na ignoranta i będziecie drzeć łacha ze mnie , ale co to woreczek strunowy?
W260 2.8D 32MT/32M+S
w ramach reklamy...
solida se spraw albo inne jakieś, są już nawet takie co pływają. Sznureczkiem przywiąż do dziurki od guzika w koszuli...
wszystkie problemy znikną*
jak kupisz koszulę do kompletu
solida se spraw albo inne jakieś, są już nawet takie co pływają. Sznureczkiem przywiąż do dziurki od guzika w koszuli...
wszystkie problemy znikną*
jak kupisz koszulę do kompletu

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Dzięki @Wowos następnym razem postaram się poprawic
ps Ryczący Diabeł jest zjeb..ty

ps Ryczący Diabeł jest zjeb..ty

W260 2.8D 32MT/32M+S
w zeszłą niedzielę łaziłem po Drawie, szajsung był w kieszeni, cały czas ( ponad 3 godziny) zatem był w wodzie (dosłownie) i nic mu nie byłoKajen pisze:Ten szajsung to robi pod wodą czy nie ?
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Też używam niby delikatną "smycz". I nigdy go nie zgubiłem w aucie. A było parę okazjiMroczny pisze:a nie lepiej kupić solida jakiegoś i drugą kartę dorobić (w erze)? albo słuchawka w ucho i telefon w suchy schowek?
ja używam bb i jakoś go nie zepsułem w terenie, wczesniej nie zepsułem xperii i zyliona innych

Palma (HP) i jedyne w co go uzbroiłem to aluminiowe etui.
Do pochwytu w Parchu (tym przed pasażerem) zamontowałem mocowanie HR
http://www.palmtopy.pl/Akcesoria/Uchwyt ... gn_03.html
głowicę możesz tam wpiąć do każdego telefonu - byle w systemie HR. Polecam nie wypada
Mam nadzieję, że się przyda.
Y60 TD42T+PTO high-roof
Y60 TD42T+PTOx3 Pick-up, LWB+42cm
Y60 TD42T+PTOx3 Pick-up, LWB+42cm