Zmartwie Cie. Internet mam zawsze przy sobie z notebookiem wiec musisz cos nowego wymyslecczesław&jarząbek pisze:to jeszcze podłącz sobie internet i możesz zaoszczędzić na czynszu za mieszkanie...

Moderator: Marcin-Kraków
Ja cwiczylemczesław&jarząbek pisze:no właśnie...
zbieram opinie o tych kartach do bezprzewodowego internetu z ideii i ery...ćwiczył już ktoś?
ja mam z idei (gprs/edge), działa spoko.czesław&jarząbek pisze:no właśnie...
zbieram opinie o tych kartach do bezprzewodowego internetu z ideii i ery...ćwiczył już ktoś?
A ja dalej o prysznicu.Discotheque pisze: Zbiornik idealnie wchodzi w disco w miejsce drugiego akumulatora, nic nie trzeba robic. Baniak zaadaptowalem z pojemnika po oleju statoil ATF.
Wyplukany, odtluszczony, odkazony. Ma 10 litrow czyli wystarczy spokojnie na 4 prysznice typu splukanie-namydlenie-dokladne splukanie.
Pompka ma wydajnosc 8 litrow na minute i daje 0,5Bara. Moze pracowac 15 minut bez przerwy. Sile i wydajnosc prysznica reguluje sie plytkami w koncowce opryskiwacza.
ja tam nie wiem o co wam chodzi. sprawa czy gprs jest szybki czy wolny to wg mnie kwestia tego do czego go chcesz uzywac. Pewnie, ze nie zrobisz z tego Neostrady, ktora dla wiekszosci z nas jest "szybka" ale neostrada dla kogos kto na codzien pracuje na laczach 10 i 100Mb/s tez jest wolna. Uzywam GPRS od prawie 3 lat w PLUSie i nie narzekam. Wszedzie praktycznie gdzie chce mam zasieg i spokojnie wystarcza do sprawdzenia wiekszosci stron www, odbioru poczty czy wyslania zonie zdjecia z wtopionym po nakola samochodem z dopiskiem "nie czekaj z obiadem..."czesław&jarząbek pisze:no to twoja opinia niczym nadzwyczajnym sie nie wyróżnia...
wszyscy są zgodni ze edge nie ma zasięgu a gprs powolny
a jak liczyłem to wcale tanie też nie jest
błe
nie wiadomo czemu post o wyrku w samochodzie znajduje sie w temacie toaletowym...
michaex pisze:wracając po raz kolejny do prysznica...
Discotheque, pamiętasz może gdzie znalazłeś przedstawiony przez Ciebie wynalazek?
Przytoczę jeszcze opcję z ciepłą wodą: http://sklep.land-team.biz/product_info ... cts_id=157
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości