To co - 50 na maxa tylko idzie?bratek pisze:Mskiller & tszewc
bratek pisze:2286 cm3 diesel w landrynie 109...

Moderator: Marcin-Kraków
To co - 50 na maxa tylko idzie?bratek pisze:Mskiller & tszewc
bratek pisze:2286 cm3 diesel w landrynie 109...
To bylo (chyba) fioletowe mondeo - w okolicach Jedrzejowa (jechalem przez Radom).Krecik pisze:modeo niebieskie w okolicach Radomska ?
który to ten antyradar masz tam u siebie na tych testach ?
kup auto amerykańskie, tam licznik jest w milach i może żona nie bedzie dziamgać tak strasznie jak jedzie sie tylko stówką...Kwiatol pisze:Najlepszy antyradar to żona (ew. u niektórych konkubina) na siedzeniu obok.
Przy mojej żonie nie pojedziesz szybko, jeśli chcesz uniknąć marudzenia przez całą dalszą drogę (że nieodpowiedzialny, bez wyobraźni, psychopata jakiś itp.). Mówię Wam działa lepiej niż kontrole policyjne.
nie do konca, jesli dobry antyradar - dajesz od razu po heblach, suszarka jak i wszystkie radary dzialaja na zasadzie odbicia fali (zjawisko Dopplera), zeby pomiar zostal dokonany, wykonywane jest kilka-kilkanascie strzalow w serii, pod warunkiem, ze pojazd przemieszcza sie ze stala predkoscia, jesli gwaltownie zwalnia, jest szansa, ze wyjda z tego "krzaki" na wyswietlaczutszewc pisze:Cóż, ja używam antyradaru w plaskaczu i:
1. działa dobrze na suszarki pod warunkiem dużego ruchu i częstego strzelania. Jak jest mały ruch i strzelą do Ciebie to już za późno![]()
ano, warto wtedy sprawdzic w necie jakas mape radarow, i skonsultowac ja z trasa przejazdutszewc pisze: 2. niestety fotoradary mają coraz mniejszą moc i zdarza sięże antyradar pika tuż przed skrzynką.
czego oczy nie widza, tego sercu nie zaltszewc pisze: 3. karane jest używanie i posiadanie w stanie gotowym do użycia! czyli jak jest w schowku to też zabulisz. chyba że grzecznie leży w pudełku w bagażniku. a niestety policja ponoć ma alergię na antyradary![]()
nie ma technologii, nie do pokonania, zdaje sie, ze angole czy amerykance wymyslili juz jakis tam zagluszacz, sprzedaja go oficjalnie, jako pilot do bram na podczerwientszewc pisze: 4. niestety niedługo pojawią u nas się radary laserowe a wtedy antyradary przestaną być skuteczne. na Węgrzech mają takie - już przetestowałem
a jak ?pezet pisze:Mnie ostatnio pokazali - 50 sekund od pomiaru
A co do lasera - wszystkie nowe antyradary (podobno - tak napisane) wykrywaja tez radary laserowe.
na cywilne z wideoradarami i na stale videoradary uzywam od 2 lat Bell 925 rewelacja, wykrywa i te z przodu i jak jada za mnapiter_limanowa pisze:A więc ... chciałbym co nie co na tamat przebąknąć.
1. Najlepsze zabezpieczenie to Antyradar + CB (sam tak jeżdżę)
2. Jeśli już antyradar to UNIDEN - mają podobno wznowić produkcję
3. Na cywline z videoradarami to jeszcze nie wymyślili urządzenia które by to wykryło
4. Na fotoradary musi posiadać testowanie impulsowe
5. Jeśli jeździsz samochodem służbowym to polecam Alan 42 bardzo praktyczny w osobówce
6. Z praktywki wiem że lepszy efekt daje CB
7. Nie mniej jednak jak masz kasę na pozbyciu antyradar też sobie qp
8. Nie musisz qpować dorgiego z wykrywaniem laserów, bo takich w polsce nie ma
idę spać ... dobranoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość