koło zapasowe na masce

Czyli wszystko to co każdy jeżdzący w terenie posiadac powinien...

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Re: koło zapasowe na masce

Post autor: Misiek Cypr » czw sty 29, 2015 9:24 pm

Zmieni, pod warunkiem, ze do tego dokupi LR S III albo, wczesniejsze :)21
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » czw sty 29, 2015 11:09 pm

PiRoman pisze:Spookoojniuśko... 8)

Obrazek
zajekurwabiście :)2 :)21 i teraz jadąc "widzisz" patrol policji, co robisz? :)21
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze

Awatar użytkownika
Takayuki

Kontaktowanie:

Post autor: Takayuki » czw sty 29, 2015 11:43 pm

Hamuje ostro, lecące koło ogranicza mocno mobilność radiowozu jak już w niego trafi, jedzie dalej...
Opcja 2, jadę i dziwię się, dlaczego oni się tak tarzają ze śmiechu...

Awatar użytkownika
Wowos

Kontaktowanie:

Post autor: Wowos » czw sty 29, 2015 11:45 pm

Opcja 3 - jesteś w Nowym Sączu. Patrol policji mija Cię bez zainteresowania. No fucks given :)21
y60 autobus, czerwony.

Awatar użytkownika
Polsky

Post autor: Polsky » pt sty 30, 2015 12:03 am

Jutro jak będzie chwila to podjadę do kolegi co ma LR Santane bo też ma kolo na masce i jak nim jeździłem to "było zauważalne" i zrobię fotkę od środka.

PiRoman nie szczykło Ci ino coś w kręgosłupie jak to koło wrzucałeś czy ilu pomagierów miałeś? :)21
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt sty 30, 2015 12:21 am

Ja wsadzałem, on nie ma takiego zasięgu ramion :)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
sbst

Post autor: sbst » pt sty 30, 2015 7:17 am

Az sie chyba pokusze, nadwyreze stare kosci i wrzuce 35" na maske parcha ;-) widok bedzie zabawny ;-)
PATROLnięty ;)

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic :)21

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » pt sty 30, 2015 8:06 am

Wowos pisze:Opcja 3 - jesteś w Nowym Sączu. Patrol policji mija Cię bez zainteresowania. No fucks given :)21
o totototo :)2 pamiętam kiedyś się w parchu koło odkręciło :)21 jak je goniłem (2 pasmówką koło ronda) mineli mnie na spokoju :)21 zero zdziwienia, jakby parchy zawsze tak miały :)2 :)21

@sbst tylko daj fote ze środka powinna być bardziej malownicza :)21

Awatar użytkownika
blublu1

Post autor: blublu1 » pt sty 30, 2015 8:32 am

qmulus pisze:no lipa
Kilka stron przekonywania, obrażania, udowadniania i .... słabej wiary jesteś :roll: :)21
Monty 3.1 td - historia....
Plecak wyprawowy
coś na dwóch kólkach też ....

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 8:46 am

Przekonywania raczej o tym że się urwie itp przez lanserow Z pod biedry. Ewentualnie wezmę 1 zapas w pełnym wymiarze a drugi mniejszy. Na klapie z tyłu się nie zmieszczą :-/
Pajero 92 2,5 TD :)

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 8:48 am

Za miesiąc będę miał dostęp do auta to będę kombinowal co i jak

Awatar użytkownika
blublu1

Post autor: blublu1 » pt sty 30, 2015 9:28 am

qmulus pisze:Przekonywania raczej o tym że się urwie itp przez lanserow Z pod biedry. Ewentualnie wezmę 1 zapas w pełnym wymiarze a drugi mniejszy. Na klapie z tyłu się nie zmieszczą :-/
Czyli jednak cztery strony pisania nic nie dały .... i nie chodzi o koło, tylko o podejście do kogoś, kto przez swoje doświadczenie chce ograniczyć Ci męk z .... hmmm, powiedzmy sobie szczerze średnio trafionym pomysłem :)3
Plecak wyprawowy

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt sty 30, 2015 10:53 am

qmulus pisze:Przekonywania raczej o tym że się urwie itp przez lanserow Z pod biedry. Ewentualnie wezmę 1 zapas w pełnym wymiarze a drugi mniejszy. Na klapie z tyłu się nie zmieszczą :-/
Oczywiście, że się zmieszczą z tyłu, tylko musisz pogłówkować i odejść od pomysłu klapa na rzecz pomysłu mocowanie do ramy... przy dobrych wiatrach upchniesz ze trzy koła tak, żeby nie wystawały poza obrys auta. Niestety nie licz na kolejną fotkę poglądową, aż tak mi się nie nudzi...
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 11:08 am

Dzięki za pomoc i dzwganie koła :-) pokombinuje sobie coś teraz :-)

Awatar użytkownika
sbst

Post autor: sbst » pt sty 30, 2015 2:25 pm

blublu1 pisze:
Czyli jednak cztery strony pisania nic nie dały .... i nie chodzi o koło, tylko o podejście do kogoś, kto przez swoje doświadczenie chce ograniczyć Ci męk z .... hmmm, powiedzmy sobie szczerze średnio trafionym pomysłem :)3
dokladnie.... scyzoryk sie w bagażniku otwiera. jak ktoś nie popiera każdej światłej idei z dupy = lanser spod biedry...
szukałeś porady czy poparcia - bo to chyba dwie różne sprawy
bo nie dotarł do Ciebie ewidentnie przekaz, trudno - ale obrażanie ludzi to drugie. Ciebie nikt nie obrażał tylko Twoją światłą ideę, co nie dziwne zresztą...
to ja Ci powiem tak - goń się struclu, i montuj sobie to koło.
a jak sie ksiaze uraził formą co do swojej szanownej osoby nie mając szacunku do innych, to mnie to tez wali, bo takie jest to i inne fora - jak się nie potrafi albo nie chce między wierszami przeczytać sensu jakim ludzie z dobrej woli się dzielą, czy własną wiedzą i doświadczeniem, to idź na onet - tam lepiej doradzą.
PATROLnięty ;)

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » pt sty 30, 2015 2:39 pm

qmulus pisze:Przekonywania raczej o tym że się urwie itp przez lanserow Z pod biedry
dziękujemy za docenienie ;) choć pod biedre jeżdżę trooperem bo parch może nie dojechać :)21
BTW parchem/trooperem jeżdżę z normalnym zapasem albo nawet bez (dętka klej itp) i jeszcze mi się nie zdarzyło nie wrócić :)21
oczywiście spod biedronki :)2 :)21

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 5:15 pm

sbst pisze:
blublu1 pisze:
dokladnie.... scyzoryk sie w bagażniku otwiera. jak ktoś nie popiera każdej światłej idei z dupy = lanser spod biedry...
szukałeś porady czy poparcia - bo to chyba dwie różne sprawy
bo nie dotarł do Ciebie ewidentnie przekaz, trudno - ale obrażanie ludzi to drugie. Ciebie nikt nie obrażał tylko Twoją światłą ideę, co nie dziwne zresztą...
to ja Ci powiem tak - goń się struclu, i montuj sobie to koło.
a jak sie ksiaze uraził formą co do swojej szanownej osoby nie mając szacunku do innych, to mnie to tez wali, bo takie jest to i inne fora - jak się nie potrafi albo nie chce między wierszami przeczytać sensu jakim ludzie z dobrej woli się dzielą, czy własną wiedzą i doświadczeniem, to idź na onet - tam lepiej doradzą.
Pod biedrą ktoś miał ładniejsze auto od twojego ze taki wkurwiony czy po prostu deszcz spadł i sie bałes jechac....

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 5:19 pm

lbl78 pisze:
qmulus pisze:Przekonywania raczej o tym że się urwie itp przez lanserow Z pod biedry
dziękujemy za docenienie ;) choć pod biedre jeżdżę trooperem bo parch może nie dojechać :)21
BTW parchem/trooperem jeżdżę z normalnym zapasem albo nawet bez (dętka klej itp) i jeszcze mi się nie zdarzyło nie wrócić :)21
oczywiście spod biedronki :)2 :)21
Miałem troopera , zajebiste auto :) zrobilem z niego pic-upa. Fajnie wygladal ale nie był funkcjonalny :/

Awatar użytkownika
sbst

Post autor: sbst » pt sty 30, 2015 6:36 pm

Ty mnie miales wqrfic? Nie zartuj sobie. Wyrazam po prostu swoja opinie bo zachowujesz sie slabo, ale Ci nie po mysli wsparcie poszlo Twojej swiatlej idei.
Koncze dysputy z Toba bo mi sie promocja na buraki skonczy. Wracam do swojej norki, nie moj poziom swiatowego obiezyswiata i konstruktora..
PATROLnięty ;)

Awatar użytkownika
blublu1

Post autor: blublu1 » pt sty 30, 2015 6:49 pm

qmulus pisze:
Pod biedrą ktoś miał ładniejsze auto od twojego ze taki wkurwiony czy po prostu deszcz spadł i sie bałes jechac....
Chłopie, ale albo jesteś nastoletnim gówniarzem ( tak się zachowujesz ) , albo jesteś tak "ciężki " umysłowo , że nie rozumiesz przekazu . Jako, iż mam zasadę, że sprawami emocjonalno/umysłowymi powinni się zajmować psychiatrzy - pasuje. Baw się dobrze w obrażanie innych, może kiedyś zmądrzejesz ( miejmy nadzieje ) .
Plecak wyprawowy

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt sty 30, 2015 6:50 pm

qmulus pisze:
biedra a łobornikach pod Patrykiem, 3 x M5, dwa tuaregi, Q7 , Q5 x2, 6 dzipów ,afdi 8 to ciężko liczyć a reszta to chłam tylko jeden porządny co tam flaszkę kupował bo po drodze :roll:
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 7:04 pm

sbst pisze:Ty mnie miales wqrfic? Nie zartuj sobie. Wyrazam po prostu swoja opinie bo zachowujesz sie slabo, ale Ci nie po mysli wsparcie poszlo Twojej swiatlej idei.
Koncze dysputy z Toba bo mi sie promocja na buraki skonczy. Wracam do swojej norki, nie moj poziom swiatowego obiezyswiata i konstruktora..
Bywaj :)

qmulus

Post autor: qmulus » pt sty 30, 2015 7:05 pm

blublu1 pisze:
qmulus pisze:
Chłopie, ale albo jesteś nastoletnim gówniarzem ( tak się zachowujesz ) , albo jesteś tak "ciężki " umysłowo , że nie rozumiesz przekazu . Jako, iż mam zasadę, że sprawami emocjonalno/umysłowymi powinni się zajmować psychiatrzy - pasuje. Baw się dobrze w obrażanie innych, może kiedyś zmądrzejesz ( miejmy nadzieje ) .
nie jestem na twoim poziomie zeby zrozumiec twoj przekaz, przesiakles jerzmanowicami czy stamtad jestes?

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » pt sty 30, 2015 7:24 pm

Bastujcie chlopaki, bo mi sie niedobrze robi.

Chmurka, dostales merytoryczne odpowiedzi, a Kabal nawet dla Ciebie wysilek fizyczny zrobil, zebys skumal, ze dobrze Ci odradzamy, a teraz nas obrazasz.

Z gadki, prezentujesz poziom z gimbazy. Nie obchodzi mnie ile masz lat. :)3
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt sty 30, 2015 7:43 pm

Misiek Cypr pisze:Bastujcie chlopaki, bo mi sie niedobrze robi.

Chmurka, dostales merytoryczne odpowiedzi, a Kabal nawet dla Ciebie wysilek fizyczny zrobil, zebys skumal, ze dobrze Ci odradzamy, a teraz nas obrazasz.

Z gadki, prezentujesz poziom z gimbazy. Nie obchodzi mnie ile masz lat. :)3
och, azalisz tak źle :roll:
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wyposażenie”