Przetwornica 300watt.
Moderator: Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Przetwornica 300watt.
Moge za 100zł kupic przetwornica 12/220 300watt warto czy nie??
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
- Pablos
Ja skleciłem sobie ze "skońćzonego" UPS-a. Moc 300 W, cena 30 zł.
Plan budowy - odpinasz kable od zużytych akumulatorów i podpinasz prąd z aku auta - dosyć grubym kabelkiem + bezpiecznik.
Jedna uwaga - UPS musi mieć możliwość startu bez napiecia 220V
Całość robi od roku bez najmniejszych problemów.
Plan budowy - odpinasz kable od zużytych akumulatorów i podpinasz prąd z aku auta - dosyć grubym kabelkiem + bezpiecznik.
Jedna uwaga - UPS musi mieć możliwość startu bez napiecia 220V
Całość robi od roku bez najmniejszych problemów.
Mazda B2500 TD
Mazda Tribute 3.0 V6
Mazda Tribute 3.0 V6
Re: Przetwornica 300watt.
no tak sobie, bo jak poszukasz to znajdziesz za 75,tiger pisze:Moge za 100zł kupic przetwornica 12/220 300watt warto czy nie??
chyba, że ma w impulsie 600, to taka kosztuje 135 nowa z kablem do aku i do zapalniczki.
-trochę mało danych podałeś..
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
-
- Kontaktowanie:
Nie znam sie na tym wiec nie sprawdzalem wiecej. Narazie nie kupuje sa wazniejsze wydatki.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
zależy co chcesz zasilić ? ja dobierałem tak, by zasilić "drobnicę-gps,telefony,ładowarkę do akumulatorków", laptoka i opcjonalnie suszarkę do grzybów / 300 (600 w impulsie) W jest na styk, ważna jest uniwersalne gniazdo, dobrze jak jest wentylator lub konkretny radiator, bo przetwornica wydziela sporo ciepła.
nie.. spoko.. looz - tyle, że moja jest nietypowa i czyta gazety motoryzacyjne.. mam prze...rąbaneJackY61 pisze:Zapomnialem wspomniec o bezwzglednie koniecznym najnowszym wydaniu "twojego stylu".
jesli skasztanilem temat to przepraszam, ale suszarka do grzybow mnie sprowokowala.
btw.. ogniska, well nie wszędzie można palić np.. laponia, korsyka,sardynia itd.. szczególnie jak pada

no i w aucie trochę śmierdzi jak się ognisko zapali.. a tak to w czasie jazdu rzucasz kobitę do obieraka i fru na nitki niech nawleka i co tam jeszcze, w każdym razie spokój masz, a to warte każdych pieniędzy i urządzeńNiva'94 pisze:Grzyby można też przy ognisku suszyć ...
.. no co ty kawaler czy co