Moderator: Marcin-Kraków
Terratrip 202 / 302 nie posiada wady wyświetlania, chodzi jak żyleta, wyświetlacz robi pod każdym kątem - duży, wyraźny, czytelny - używam modelu 202 i jest super ! - sam wyświtlacz może też robić awaryjnie za lampkę wręcz do czytania mapy - jest taka opcja włączenia go bez wyświetlania cyfr (czyste pole wyświetlacza), poza tym można do terratripa podłączyć dwie sondy.Krecik pisze:o voltach ci nic nie powiem
ale o używaniu - miałem nieprzyjemność wspólpracy z niebieskim wyswietlaczem, jedna wielka porażka ledwo widać a nie daj boże jak słońce świeci z przodu, wtedy nie widać nic zupełnie.
w porównaniu do explony to wyswietlacz w procarowym roadmasterze jest poprostu esencją czytelności i widoczności
ale, jak mowie, nie widziałem tej z normalnym wyswietlaczem, moze tam jest ciut lepiej.
ja mam z normalnymKrecik pisze: miałem nieprzyjemność wspólpracy z niebieskim wyswietlaczem, jedna wielka porażka ledwo widać a nie daj boże jak słońce świeci z przodu, wtedy nie widać nic zupełnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość