Rury...
Moderator: Marcin-Kraków
Rury...
Witam! Jak to jest z tymi rurami? Słyszałem, że od czerwca nie będzie można miec orurowania. Prawda ci to? Ja wiem, że to tylko bajer i fajny wieszak dla halogenów, ale urody troche dodaje.
GG: 483578, V6 3500 24V DOHC, 1996
Pajero Owners Club Polska
Pajero Owners Club Polska
Czesc.
No z rurami jest tak, poczytaj: http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=23993
a bajer to to jest ale w bulwarach, na tym forum orurowanie/stalowe zderzaki to nie chrom badziewia tylko przydatny element kazdego syfa. mozna podlozyc hi-lifta, przytrzec o kraczory, przyrabac w drzewko bez szkod.... ogolnie porzadny bull bar jest wg. mnie bardzo przydatny (zalezy jeszcze do jakiego auta) nawet jak ktos nie jezdzi w extremalnym terenie.
No z rurami jest tak, poczytaj: http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=23993
a bajer to to jest ale w bulwarach, na tym forum orurowanie/stalowe zderzaki to nie chrom badziewia tylko przydatny element kazdego syfa. mozna podlozyc hi-lifta, przytrzec o kraczory, przyrabac w drzewko bez szkod.... ogolnie porzadny bull bar jest wg. mnie bardzo przydatny (zalezy jeszcze do jakiego auta) nawet jak ktos nie jezdzi w extremalnym terenie.
Widzę Chonza że mowę Ci odjeło................Chonza pisze:Witam! Jak to jest z tymi rurami? Słyszałem, że od czerwca nie będzie można miec orurowania. Prawda ci to? Ja wiem, że to tylko bajer i fajny wieszak dla halogenów, ale urody troche dodaje.
..... takiego orurowania już dawno powinni zabronić![]()

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Re: Rury...
to jakaś prowokacja znowu tym nowym to całkiem już na łeb idzieMarcus65 pisze:Witam! Jak to jest z tymi rurami? Słyszałem, że od czerwca nie będzie można miec orurowania. Prawda ci to? Ja wiem, że to tylko bajer i fajny wieszak dla halogenów, ale urody troche dodaje.

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
- KaMiLoS
- jestem tu nowy...
Ja ostatnio zostawilem slad po swoich rurach na zderzaku plaskacza o ostrej nazwie "picanto"... zagapilem sie i troszke go przepchnelem do przodu
Ale naszczescie facetowi sie tak spieszylo ze podal mi reke i odjechal a ja zostalem z pomaranczowym lakierem na rurkach... Wiec nie tylko chronia przed drzewkami itp.

Ale naszczescie facetowi sie tak spieszylo ze podal mi reke i odjechal a ja zostalem z pomaranczowym lakierem na rurkach... Wiec nie tylko chronia przed drzewkami itp.

Suzuki Vitara 1.6 16V ( 3+2 PL)
Re: Rury...
mudder pisze:to jakaś prowokacja znowu tym nowym to całkiem już na łeb idzieMarcus65 pisze:Witam! Jak to jest z tymi rurami? Słyszałem, że od czerwca nie będzie można miec orurowania. Prawda ci to? Ja wiem, że to tylko bajer i fajny wieszak dla halogenów, ale urody troche dodaje.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
GRILL =/= grill
Grill grilowi nierówny
Niedawno wlazłem pod bularówkę, akurat na kanale stała, popatrzyłem, ostukałem, przyjrzałem się mocowaniom...
Potem wlazłem do drugiego kanału, nad którym mój syf stał z mostem w rozsypce i wyrobiłem sobie pogląd o GRILLACH i grillach
Powiem tylko tyle iż nic do trj pory niedało mi rady w fronatlnej konfrontacji
Ba móje "orurowanie"
wyłapało raz atak z flanki gnac blachy oponentowi
Jedyny zarzut z jakim się kiedykolwiek spotkałem to jakaś baba nazwała mnie zabójcą pieszych
, sama chyba była nieświadoma tego że nawet maluch może być narzędziem zbrodni
Coż ja na hamulcach nie oszczędzam

Grill grilowi nierówny

Niedawno wlazłem pod bularówkę, akurat na kanale stała, popatrzyłem, ostukałem, przyjrzałem się mocowaniom...
Potem wlazłem do drugiego kanału, nad którym mój syf stał z mostem w rozsypce i wyrobiłem sobie pogląd o GRILLACH i grillach

Powiem tylko tyle iż nic do trj pory niedało mi rady w fronatlnej konfrontacji

Ba móje "orurowanie"

Jedyny zarzut z jakim się kiedykolwiek spotkałem to jakaś baba nazwała mnie zabójcą pieszych

Coż ja na hamulcach nie oszczędzam

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie:
temat moze nie taki jak moje pytanie, ale przynajmniej dotyczy tego samego - rury na aucie
czy gdzieś na Śląsku jest ktoś, kto się zajmuje wyrobem takowego pożytecznego 'gadżetu'? potrzebuję magika
byłbym dźwięczny
za wskazówki
czy gdzieś na Śląsku jest ktoś, kto się zajmuje wyrobem takowego pożytecznego 'gadżetu'? potrzebuję magika
byłbym dźwięczny

był sobie misiek 2.6 Wagon '86
obecnie zaglądam towarzysko