Białystok-gdzie taśme holowniczą kupić?
Moderator: Marcin-Kraków
Białystok-gdzie taśme holowniczą kupić?
Czy w Białymstoku lub okolicach gdzieś taśmę do holowania odpowiednio wytrzymałą
można kupić?taką 8-10 metrów-jakiś sklep techniczny, z zawiesiami czy coś takiego? czy tylko zakupy w Sieci pozostają?

- MACIEK KRAKÓW
Re: Białystok-gdzie taśme holowniczą kupić?
Na pewno mozesz sprobowac na duzej stacji benzynowej gdzie tankuja tiry - sa tam tasmy, ktore sluza do mocowania towarow i sa dosc wytrzymale - grubosciowo wygladaja jak 3t ze skleputomek pisze:Czy w Białymstoku lub okolicach gdzieś taśmę do holowania odpowiednio wytrzymałąmożna kupić?taką 8-10 metrów-jakiś sklep techniczny, z zawiesiami czy coś takiego? czy tylko zakupy w Sieci pozostają?
Nadal ześwirowany...
jestem pewien że do Białegostoku też wysyłajątomek pisze: czy tylko zakupy w Sieci pozostają?

jak wybierzesz dobry sklep internetowy to nie musisz się martwić o jakość ani termin dostawy

z moich doswiadczen wynika, ze niestety zadko bywa tansza, znacznie czesciej jest niestety w druga strone, a jak jeszcze policzysz sobie stracony czas, no i oczywiscie paliwo spalone na dojazd do tego normalnego niby tanszego sklepu to juz zupelnie wszystkie oszczednosci biora w lebtomek pisze:Że do Białegostoku wysyłaja nie wątpie.Zastanawiam sie tylko czy w takim sklepie "technicznym" tasma równie dobra nie byłaby tańsza niz w sklepach "offroadowych"...
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Kompletnie mijasz się z prawdąKlamer pisze:Na pewno mozesz sprobowac na duzej stacji benzynowej gdzie tankuja tiry - sa tam tasmy, ktore sluza do mocowania towarow i sa dosc wytrzymale - grubosciowo wygladaja jak 3t ze skleputomek pisze:Czy w Białymstoku lub okolicach gdzieś taśmę do holowania odpowiednio wytrzymałąmożna kupić?taką 8-10 metrów-jakiś sklep techniczny, z zawiesiami czy coś takiego? czy tylko zakupy w Sieci pozostają?

Co nie zmienia faktu że w sklepie jest drogo

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Pasy do spinania ładunku juz wypróbowałem, nie są złe zalezy do czego j używamy np.jeżeli powolutku wyciagamy sie traktorem, czy nie wkleiliśmy za mocno i trzeba tylko lekko pociągnąć albo jako przedłużenie do tirfora to ok są.Ale przy szarpaniu przecieraja się łatwo i z 9 m już tylko z 6 mi zostało a i te dluzsze nie są tak tanie...
natomiast cały czas zastanawiam się czy solidne zawiesie dwuwarstwowe w sklepie zawiesiowym
nie bedzie tańsze niz tasma w sklepie offroadowym?
natomiast cały czas zastanawiam się czy solidne zawiesie dwuwarstwowe w sklepie zawiesiowym