wyciagarka WARN 9.5ti
Moderator: Marcin-Kraków
wyciagarka WARN 9.5ti
witam.kupilem` wyciagarke warn 9.5ti i chcialem dowiedziec sie jak ja podlaczyc?tzn jaki przekaznik zastosowac bo w komplecie nie bylo zadnego.nie wiem czemu producent nie dodaje oryginalnego przekaznika?czy moze ma ona wbudowany?i co to znaczy ze ona jest THERMOMETRIC ? pozdrawiam
Nie mozesz zatrzymac zadnego dnia, ale mozesz go nie stracic
Pajero
Pajero
kupilem ja nowa.jeszcze jest w kartonie.chodzi mi o podlaczenie,jezeli ja podlacze tak jak w instrukcji to bedzie caly czas miala napiecie,kazdy bedzie mogl ja wlaczyc.chodzi mi o taki przekaznik i wlacznik ktorym moge wlaczac i wylaczac zasilanie.pozdrawiam
Nie mozesz zatrzymac zadnego dnia, ale mozesz go nie stracic
Pajero
Pajero
O ile dobrze przeczytałem posty to wyłącznik masy na samej wyciągarce niczego nie rozłączy i będzie zwijać dalej aż urwie linę lub się THERMOMETRIC włączy sygnalizując rozpoczęcie spalania silnika.Eskapada pisze:wyłącznik masy jakby kolega lomiarz nie kumał co chodziDrako pisze:to hebel poprostu
mozesz kupic w sklepach z czesciami do ciezarowek.

Kolega chce odłączyć samą wyciągarkę a nie główny prąd i musi zrobić to na plusie.
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi