Moderator: Marcin-Kraków
...na panel od radia, czy na gumki - co by stara nie znalazła???!!!Drako pisze:ja mam tak zroione - tak ja bylo w orginalbych willysach karnister i kolo. przespawalem mocowanie kola bardziej na prawa strone i doczepilem orginalny karnister us..jednakze nie woze tam benzyny tylko przerobilem ten karnister tak ze w momencie jak sie otwiera korek to puszczaja zaczepy w scrodku i mozna podniesc cala gorna czaesc na zawiasie(w bok)czyli jest dodatkowa skrytka
hightower pisze:...na panel od radia, czy na gumki - co by stara nie znalazła???!!!Drako pisze:ja mam tak zroione - tak ja bylo w orginalbych willysach karnister i kolo. przespawalem mocowanie kola bardziej na prawa strone i doczepilem orginalny karnister us..jednakze nie woze tam benzyny tylko przerobilem ten karnister tak ze w momencie jak sie otwiera korek to puszczaja zaczepy w scrodku i mozna podniesc cala gorna czaesc na zawiasie(w bok)czyli jest dodatkowa skrytka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości