z czego budować : profil zamkniety, kontowniki, może z rury, wszystko to oczywiście pod ścisłą kontrolą wagową.

Moderator: Marcin-Kraków
a jakie mniej-wiecej ceny tego czegos? nie widze tez katalogu gdzie opisane sa wytrzymaloscisawis pisze:Ja kupiłem kraty pomostowe, co prawda są stalowe i ciut ciężkie, ale jestem z nich zadowolony, birąc pod uwagę cenę.
Jak by co po wejdź na też strone i poszukaj.
http://www.hms.com.pl/
tracker pisze:Hej Mesz...
Ja do Suzy miałem na MW zrobione z podestów od rusztowania ( aluminium )![]()
Po przecięciu takiego podestu długość trapu to co prawda tylko 125cm, ale na Suzę wystarcza. Przez trawersik można machnąć, nawet jeśli będzie leżał nieco niżej. Na MW zdały egzamin, zresztą biorę je w tym roku.![]()
Taki 250cm jest rewelacyjny, gdyż na całej długości wytrzymuje masę Suzy, lekko tylko się podginając, tylko... GDZIE GO ZAMOCOWAĆ5
"..i zrobił" taak..jak woźnica co węgiel przywiózł..fox100 pisze:Ze Zbigiem pogadaj. On fajne trapy zaprojektował i zrobił. Można je łączyć ze sobą - bardzo proste i pewne. Długość 1 modułu ok. 130cm. Na MW łączyliśmy po 3 szt (prawie 4m) i przejeżdżał po tym Patrol, Hilux i Nissan Pickup. Super sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości