Wydaje się poręczniejsza niż butla, cena jest przystępna, naboje po 4zł za dwie godziny grzania - też ujdzie.
Czy miał ktoś z czymś takim do czynienia.
Zajmuje mało miejsca.
Czy może tracycyjna z butlą 2kg jest lepsza?

Moderator: Marcin-Kraków
ciekawe gdzie znajdziesz naboje camping gas w tej cenieDiscotheque pisze:Kup mini Camping Gas za 47zl i do tego jednorazowe kartusze CV470 za 10zl za sztuke. .
Wiesz, to trzeba liczyc nie w cenie sztuki a w cenie grama/kilograma gazu. Wowczas roznica ciut maleje ale i tak 407 wychodzi drozej niz 206 - tyle ze jak juz pare osob wspominalo palniki do kartuszy typu 206 (nabijanych) maja ciut mniejsza moc - mnie wystarcza bo podruzuje zwykle sam, na dwie osoby tez starcza... Dodatkowa zaleta kuchenek na 206-ki - sa mniejsze.sebastian dziurdzik pisze:ciekawe gdzie znajdziesz naboje camping gas w tej cenieDiscotheque pisze:Kup mini Camping Gas za 47zl i do tego jednorazowe kartusze CV470 za 10zl za sztuke. .
camping gas jest drogi w zakupie i nieprzyzwoicie drogi w eksploatacji - cena kartuszy... dodatkowo kartusze sa niewymienne z innym firmami i stosunkowo trudno dostepne (tylko kwalifikowane sklepy turystyczne i inne Go Sporty)
mam jedno i drugie - tzn bleueta z camping gas i zwykla na 190g naboje techniczne - sory, ale naboj za 4 pln naprawde przemawia do mojej kieszeni (a nie 30 pln wiekszy i 20 pln mniejszy z camping g.)
nie wiem dokladnie ale dla dwoch osob starczal na pare dni.sla66 pisze:Na ile wystarczy taki dezodorant? Zakładam załoga 2+2. Trzeba to to i owo gotować. I ile trwa np. gotowanie 1 ltr wody?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość