wyciagarka
Moderator: Marcin-Kraków
wyciagarka
hello
Sorry i' m not from poland but i hope somebody from here speaks englsi too. Problem is simple is there in poland some kind of company wich produces winch. I heard gossip about that. Any information is welcome.
tai
from estonia
Sorry i' m not from poland but i hope somebody from here speaks englsi too. Problem is simple is there in poland some kind of company wich produces winch. I heard gossip about that. Any information is welcome.
tai
from estonia
http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25
this is example of our best product
you will need PTO for this one and rebuild your car a bit, but it's worth it
prices from 1000-1500zł
this is example of our best product

you will need PTO for this one and rebuild your car a bit, but it's worth it

prices from 1000-1500zł
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
....it's time to dieTapeworm pisze:http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25
this is example of our best product![]()
you will need PTO for this one and rebuild your car a bit, but it's worth it![]()
prices from 1000-1500zł

I get out

- janusz k160
-
czlowiek poprosil o przetlumaczenie tego forum tak sie sklada ze pracuje z nim w estoni , zenada typowo polskie pisac po polsku do kolesia ktory nic nie rozumie znam taia koles zajmuje sie off road na powaznie startuje w rajdach miedzy innymi LADOGA vepski les 5 miejsce chcialbym was zobaczyc na tym rajdzie przetlumaczylem mu co tu napisaliscie zycze dobrego samopoczucia
I got ugliest defender ever
sraty taty, jeżeli koleś chce wyłudzić (bo jak to inaczej nazwać) wyciągarkę bez płacenia po to żeby móc ją testować, to chyba nie jest uczciwy...
w mailu poinformowałem go jakie są realia, skontaktowałem z bezpośrednim przedstawicielem... czy to uważasz jest coś złego?
napisałem, że chcę mu pomóc bezinteresownie i co? gość miał mnie w dupie i nawet się nie raczył odezwać, bo napisałem, że przed wysyłką wyciągarki musi za nią zapłacić...
a jeśli jak piszesz startował w ładodze i nie wie ile kosztują wyciągarki, gdzie je kupić etc. to chyba ktoś się z czymś na głowy pozamieniał
i tyle...
i nie wyjeżdżaj nam tu z takimi tekstami, ja samopoczucie mam dobre, bo nie dałem się zwieźć oszustom
koniec
w mailu poinformowałem go jakie są realia, skontaktowałem z bezpośrednim przedstawicielem... czy to uważasz jest coś złego?
napisałem, że chcę mu pomóc bezinteresownie i co? gość miał mnie w dupie i nawet się nie raczył odezwać, bo napisałem, że przed wysyłką wyciągarki musi za nią zapłacić...
a jeśli jak piszesz startował w ładodze i nie wie ile kosztują wyciągarki, gdzie je kupić etc. to chyba ktoś się z czymś na głowy pozamieniał
i tyle...
i nie wyjeżdżaj nam tu z takimi tekstami, ja samopoczucie mam dobre, bo nie dałem się zwieźć oszustom
koniec
no chyba normalne jezeli ktos zwraca sie w jezyku angielskim to liczy na odpowiedz rownierz w jezyku angielskim. Szkoda ze nieznalazl sie ktos z jakim kolwiek ilorazem niekoniecznie inteligencji i nie pomogl czlowiekowi. Wystarczylo udzielic odpowiedzi. Jakiejkolwiek sensownej. I to nie jest prowokacja. No tak jezeli kaczynscy dwa lata kierowali krajem to wszystko moze sie wydawac prowokacja.
I got ugliest defender ever