Jaki Tirfor do GR
Moderator: Marcin-Kraków
Jaki Tirfor do GR
Jak w temacie, jaki i gdzie zanabyć?? Nie chcę popełnić błędu jak ze snorkiem.
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
przecież napisałem, że 1,5 (prawidłowo 1,6 -moja qlpa) blaszak - rozglądaj się u budowlańców (lub firmach transportowych)Feniks pisze:Fantastycznie, dzięki, a potem niektóre pajacyki napiszą że: kutwił, opcji szukaj nie umie używać, tematu nie założył...
forum4x4...
możesz kuknąć tu
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... ght=tirfor
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
o dokładnie takiego
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=3
plus bloczek
a no i licz się z tym, że bardziej do ciągnięcia po śladach lub asekuracyjnego, bo parch to duża ciężka krowa... jeżeli chcesz się przeciągać przez lagier... to wynajmij Łyde i mu paliwo zapewnij
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=3
plus bloczek
a no i licz się z tym, że bardziej do ciągnięcia po śladach lub asekuracyjnego, bo parch to duża ciężka krowa... jeżeli chcesz się przeciągać przez lagier... to wynajmij Łyde i mu paliwo zapewnij

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Nie narzekaj tylko się troche wysil i poszukaj. Tematów o tym troche było i naprawde nie jest problem coś znaleźć. Poszukaj troche w dziale wyciągarki.Feniks pisze:Fantastycznie, dzięki, a potem niektóre pajacyki napiszą że: kutwił, opcji szukaj nie umie używać, tematu nie założył...
forum4x4...
nie ważne jak! ważne że w teren
Takie posty są najlepszejsze po ki.... pisać że już było, masz zdanie to pisz nie masz to nie pisz...NumeR pisze:Nie narzekaj tylko się troche wysil i poszukaj. Tematów o tym troche było i naprawde nie jest problem coś znaleźć. Poszukaj troche w dziale wyciągarki.Feniks pisze:Fantastycznie, dzięki, a potem niektóre pajacyki napiszą że: kutwił, opcji szukaj nie umie używać, tematu nie założył...
forum4x4...
Patrol GRY303
o co sie wkurzasz?Feniks pisze:Takie posty są najlepszejsze po ki.... pisać że już było, masz zdanie to pisz nie masz to nie pisz...NumeR pisze:Nie narzekaj tylko się troche wysil i poszukaj. Tematów o tym troche było i naprawde nie jest problem coś znaleźć. Poszukaj troche w dziale wyciągarki.Feniks pisze:Fantastycznie, dzięki, a potem niektóre pajacyki napiszą że: kutwił, opcji szukaj nie umie używać, tematu nie założył...forum4x4...

i to na temat

feniks, nie znam cie osobiście i może jesteś spoko wyluzowany ziom ale na forum marudzisz, jak baba przy równoczesnej menopauzie i zatwardzeniu
i to prawie co temat
napisałeś ładnie w przepisach o lampkach i zderzakach i chwała ci za to ale wyluzuj trochę
trifor jak ci napisano, polski, blaszany, budowlany
spokojnie znosi rurkę ponad metr długości jako przedłużenie rączki, ewentualnie masz bloczek zwrotny do dyspozycji
nic tylko wklejać i machać

trifory w PL to wszyscy używali takie same - i w gazikach i w toyotach
nie kupuj tylko nowych-zajebistych-kolorowych z aledrogo co w okolicy 50 zł kosztują

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
Feniks. Poszukaj w dziale wyciagarki to nie będziesz musiał się pytać. Masz nawet przyklejony temat gdzie można sobie wyrobić pewne zdanie.
Poza tym kiedyś pytałeś czy warto mieć wyciągarkę i sam brałeś pod uwagę tirfora. Więc chyba musiałeś brać coś pod uwagę?
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=46593
A wogóle to wyluzuj troche, bo naprawdę narzekasz jak stara baba. A żeby nie było, że wypowiadam się, a nie mam nic do powiedzenia to ci powiem: jedyny tirfor godny uwagi to taki jak ci koledzy wyżej napisali(masz nawet linka do tematu o nim), potrafi o wiele więcej niż podaje się jego uciąg tylko trzeba mieć odpowiednio długą rurke i sporo krzepy.
Troche luzu i uśmiechu

Poza tym kiedyś pytałeś czy warto mieć wyciągarkę i sam brałeś pod uwagę tirfora. Więc chyba musiałeś brać coś pod uwagę?
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=46593
A wogóle to wyluzuj troche, bo naprawdę narzekasz jak stara baba. A żeby nie było, że wypowiadam się, a nie mam nic do powiedzenia to ci powiem: jedyny tirfor godny uwagi to taki jak ci koledzy wyżej napisali(masz nawet linka do tematu o nim), potrafi o wiele więcej niż podaje się jego uciąg tylko trzeba mieć odpowiednio długą rurke i sporo krzepy.
Troche luzu i uśmiechu

Taka taktyka negocjacyjna, sami piszecie prawie konkretnie
, jakbym poprzestał na grzecznym pytaniu to bym się słabo dowiedział, pierwsze konkrety padły dopiero po menopauzie
.
Na etapie wyciagarkowo - tirforowym nie brałem pod uwagę marki, do dziś nie mam bladego pojęcia:
Czy 1,6 tony starczy czy do GR lepiej 3,2??
Gdzie kupić i jakiej marki, na aledrogo kicha, nowy 3,2T to około 1kPLN(?), używany 1,6 za 400T??
Krzepe to mam mieć mój pilot
Dalej nic nie wiem, ale cieszę się że z taką uwagą czytacie moje marudne posty

Na etapie wyciagarkowo - tirforowym nie brałem pod uwagę marki, do dziś nie mam bladego pojęcia:
Czy 1,6 tony starczy czy do GR lepiej 3,2??
Gdzie kupić i jakiej marki, na aledrogo kicha, nowy 3,2T to około 1kPLN(?), używany 1,6 za 400T??
Krzepe to mam mieć mój pilot

Dalej nic nie wiem, ale cieszę się że z taką uwagą czytacie moje marudne posty

Patrol GRY303
Nie wiem ale marki to chyba taki tirfor nie ma
Chyba poprostu tirfor i już. Szukaj na jakichś giełdach, czasami się trafi na złomie, ja swój mam z lasów państwowych. Mam 1.6T i mi wystarcza, a ciągałem już tym różne rzeczy i były o wiele cięższe niż podawany uciąg. Taki 3.2T miałem w rękach i nie zazdroszcze z czymś takim biegać - ciężkie toto jak cholera. Ale skoro masz takiego chętnego i krzepkiego pilota to
A wogóle to zaraz lepiej czytało się twojego posta

A wogóle to zaraz lepiej czytało się twojego posta

-