Spodniobuty neoprenowe
Moderator: Marcin-Kraków
- czlopiur
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Spodniobuty neoprenowe
Co sądzicie o przydatności takowych kaloszków: http://www.allegro.pl/item554871361_spo ... _9782.html
Re: Spodniobuty neoprenowe
być może są OK,nie mniej jednaka ja mam już 3 rok z Decathlonu. Kosztowały i kosztują do dziś w zależności od pory roku, promocji do 90 do 140 zł
są mocne, ciepłe szczelne

są mocne, ciepłe szczelne

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Każde spodniobuty są przydatne - zwykłe gumowe też.
Do takich prac jak na zdjęciu, do sprawdzania brodu, do łażenia po mokrej trawie/krzakach itd.
Do takich prac jak na zdjęciu, do sprawdzania brodu, do łażenia po mokrej trawie/krzakach itd.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Ostatnio w tego typu neoprenowych woderach spędziłem kilka godzin "przecierając szlak" przez krę i lodowatą wodę i było naprawdę OK. Nie nasiąkają prawie i jest w nich ciepło, tylko trzeba mieć ciepłe skarpety.
i kij do macaniagibson74 pisze:Ostatnio w tego typu neoprenowych woderach spędziłem kilka godzin "przecierając szlak" przez krę i lodowatą wodę i było naprawdę OK. Nie nasiąkają prawie i jest w nich ciepło, tylko trzeba mieć ciepłe skarpety.

urzekła mnie twoja historiaFlor pisze:quote]i kij do macaniagruntu ,bo jak się w tym zanurkuje
to na długo
pokaz jakieś foty

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- czlopiur
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wędkarze potrafia stać w takich gatkach cały dzień w zimnej wodzie,ale bardziej interesują mnie Wasze doświadczenie w kontakcie takiego ciuszka z błotkiem,breją itd..
No przecież wszyscy mówio - że są bardzo przydatne!
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Niestety. W kontakcie z błotem brudzą sięinteresują mnie Wasze doświadczenie w kontakcie takiego ciuszka z błotkiem,breją itd..

A kijek, faktycznie byłby przydatny.
czlopiur pisze:Wędkarze potrafia stać w takich gatkach cały dzień w zimnej wodzie,ale bardziej interesują mnie Wasze doświadczenie w kontakcie takiego ciuszka z błotkiem,breją itd..
Miedzy 3 - 4 kwietnia sam się przekonasz

low range 4x4 team na prawym
-= GAZIOR =- - robi się
-= GAZIOR =- - robi się
-
-
faajne są bo sucho
(przynajmniej dopóki nie wpadniesz powyżej stanu krytycznego) ,używam podobne 

student
- czlopiur
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Już nie mogę się doczekaćJarem pisze:czlopiur pisze:Wędkarze potrafia stać w takich gatkach cały dzień w zimnej wodzie,ale bardziej interesują mnie Wasze doświadczenie w kontakcie takiego ciuszka z błotkiem,breją itd..
Miedzy 3 - 4 kwietnia sam się przekonasz

mięczakipezet pisze:No przecież wszyscy mówio - że są bardzo przydatne!