Superwinch
Moderator: Marcin-Kraków
Superwinch
Mam super expresowe pytanie . Mam do kupienia okazyjnie sprzęgiełka superwinch i w związku z tym pytam czy ktoś miał do czynienia z tym czyms . Jak one sie mają do avm-ów . Szukałem na szukajce i nie znalazlem zadnej informacji . Z góry wilekie dzieki .
Monty 3.1 td - historia....
Plecak wyprawowy
coś na dwóch kólkach też ....
Plecak wyprawowy
Re: Superwinch
miałem kiedyś w parchu bezproblemowe nawet przy 35" , AVM jak coś to tylko wzmocniony te zwykłe to szajs .
superwinch to chyba jest avm z logiem superwincha, technicznie to będzie raczej ten sam produkt
GG 2626465
No to sprzęgiełka kupione , nawet mocarnie wyglądają
. Mam tylko jeden dylemat , czy przy demontażu starych i montażu nowych powinienem na cos uważac ? (no moze poza urwaniem śrub)
. Prosze o sugestie.

Plecak wyprawowy
Plecak wyprawowy
jedz do watrsztatu jak takie pytania zadajeszblublu1 pisze:No to sprzęgiełka kupione , nawet mocarnie wyglądają. Mam tylko jeden dylemat , czy przy demontażu starych i montażu nowych powinienem na cos uważac ? (no moze poza urwaniem śrub)
. Prosze o sugestie.

No jeśli zawodnik ze stolicy polskiego ofrołdu zadaje pytania, które powodują, że zgadzam się z opinią LrOlka - to chyba nadchodzi jakiś kataklizmblublu1 pisze:No to sprzęgiełka kupione , nawet mocarnie wyglądają. Mam tylko jeden dylemat , czy przy demontażu starych i montażu nowych powinienem na cos uważac ? (no moze poza urwaniem śrub)
. Prosze o sugestie.

Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
od kiedy to krakał jest stolicą polskiego ofrołdu? 

Czytając to forum, jestem tego pewien... z drugiej strony jestem placek... to jest inaczejLR_Olek pisze:od kiedy to krakał jest stolicą polskiego ofrołdu?

Patrol GRY303
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Od zawszeLR_Olek pisze:od kiedy to krakał jest stolicą polskiego ofrołdu?

Wszak to tu startowali pierwsi prezesi na K
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

o baaa...Marcin-Kraków pisze:Od zawszeLR_Olek pisze:od kiedy to krakał jest stolicą polskiego ofrołdu?
Wszak to tu startowali pierwsi prezesi na K
tak ujmując to w każdym zakątku polski byli prezesi i też coś zrobili dla ofroadu polskiego...
bez sensu takie okreslanie gdzie stoilca,gdzie ktos lepszy od innego
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
A no bez sensu.LR_Olek pisze:bez sensu takie okreslanie gdzie stoilca,gdzie ktos lepszy od innego
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Dzięki chłopaki za konstruktywne i dużo wnoszące do rozwiązania problemu odpowiedzi (moze po prostu nie wiecie jak sie wymienia , a wypadało cos pokasztanic - wszak dzien bez kasztanów to dzien stracony
). Sprzęgiełka juz dawno założyłem , problemów nie było żadnych . Jeszcze raz dzieki i pozdrowionka dla tych co pomagają i tych drugich tez .

Plecak wyprawowy
Plecak wyprawowy
blublu1 pisze:Dzięki chłopaki za konstruktywne i dużo wnoszące do rozwiązania problemu odpowiedzi (moze po prostu nie wiecie jak sie wymienia , a wypadało cos pokasztanic - wszak dzien bez kasztanów to dzien stracony). Sprzęgiełka juz dawno założyłem , problemów nie było żadnych . Jeszcze raz dzieki i pozdrowionka dla tych co pomagają i tych drugich tez .
a temu co?

nerwus... przy niedzieli

Eeeee tam nerwus od razu. Fakt stwierdzam tylko . No moze troche nerwowy jestem , ale to przez temperature , za gorąco jest .
Plecak wyprawowy
Plecak wyprawowy
blublu1 pisze:Eeeee tam nerwus od razu. Fakt stwierdzam tylko . No moze troche nerwowy jestem , ale to przez temperature , za gorąco jest .
drobiazg

i tak zaistniałeś w classical fochu

Gdzieś trzeba zaistniec 

Plecak wyprawowy
Plecak wyprawowy
Sorki, racja po Twojej stronie jest, choć i mnie się udało.blublu1 pisze:Dzięki chłopaki za konstruktywne i dużo wnoszące do rozwiązania problemu odpowiedzi (moze po prostu nie wiecie jak sie wymienia , a wypadało cos pokasztanic - wszak dzien bez kasztanów to dzien stracony). Sprzęgiełka juz dawno założyłem , problemów nie było żadnych . Jeszcze raz dzieki i pozdrowionka dla tych co pomagają i tych drugich tez .

Patrol GRY303