Moderator: Marcin-Kraków
kup sobie inne autoadrianoshow pisze:Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Jeepa Cherokee 4.0L rok:96.Chciałbym sorbować swoich sił tym autkiem w terenie. Za bardzo nie mam pojęcia jak przygotować autko.
Od czego zacząć? Bardzo bym prosił o pomoc i rady kolegów.
alfik pisze:Dodam, że warto dobrze przyczepić rejestrację - nie w ramce
nituje to sie land roveraramzes pisze:alfik pisze:Dodam, że warto dobrze przyczepić rejestrację - nie w ramce
przynitować![]()
![]()
jeśli mam nity w samochodzie, to znaczy że mam rant loverasbielak pisze: nituje to sie land rovera
to znaczy że chciałbyś mieć, ale jeszcze o tym nie wieszlbl78 pisze:jeśli mam nity w samochodzie, to znaczy że mam rant loverasbielak pisze: nituje to sie land rovera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale pamięta się do końca życiajpi pisze:ps
Adrian - pod żadnym pozorem nie wyjeżdżaj na chwileczkę sam w teren,nie wspominając o braku łopaty czy telefonu
zazwyczaj szybko się z takiej wycieczki nie wraca![]()
to już prędzej telefon i solidne zaczepy oraz piwoNahen pisze:Niestety tak długo jak nie zaczniesz kasztanić na forum raczej nie będziesz wiedzial co i jak może się przydać
A tak poważniej trochę to podstawa na początek jak wspomniał wyżej "Jpi" telefon, szpadel. W miarę możliwości kumpel na siedzeniu obok a najlepiej w drugim 4x4. Jak jest kasa to jakieś sensowne opony i to na początek powinno styknąć.
To chyba w lodówce na po powrocie.bigos pisze: oraz piwo![]()
i nie zapisuj sie na jeep.orggrzes pisze:i poczytaj forum... to i jeepowe...
piwo "po" oczywiścieKrees pisze:To chyba w lodówce na po powrocie.bigos pisze: oraz piwo![]()
![]()
![]()
Do pasji mnie doprowadza "browarek w przerwie na wtopę" a potem kinetyk i rura.
zazdrościsz forumaseburaj pisze:i nie zapisuj sie na jeep.orggrzes pisze:i poczytaj forum... to i jeepowe...![]()
no chyba, ze chcesz zdobyć sprawność miziania sie fujarkami i mówienia do swojego auta per "jeepek"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości