Zakup lodówki
Moderator: Marcin-Kraków
Zakup lodówki
Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z 4x4. Chciałbym przygotować (za jakiś czas) auto do dalszych podróży. Między innym dlatego zaglądam też tutaj bo mam w planach zakup lodówki turystycznej. Wczoraj widziałem na stronach sklepu wyprawa4x4.pl konkurs sms-owy, w którym można wygrać taką lodówkę. Co o niej sądzicie ? Czy sprężarkowa to dobra ? Warto wysłać sms-a?
Pozdrawiam ......
Pozdrawiam ......
Re: Zakup lodówki
Jeżeli masz gwarancję że wygrasz to wysyłaj
Ja tam wole dołożyć te 1.22 czy 2.44 do zakupu lodówki przynajmniej o tyle będzie tańsza jak nie wygrasz 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

no prosze, jaka (nie)zgrabna kryptoreklamkadax pisze:Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z 4x4. Chciałbym przygotować (za jakiś czas) auto do dalszych podróży. Między innym dlatego zaglądam też tutaj bo mam w planach zakup lodówki turystycznej. Wczoraj widziałem na stronach sklepu wyprawa4x4.pl konkurs sms-owy, w którym można wygrać taką lodówkę. Co o niej sądzicie ? Czy sprężarkowa to dobra ? Warto wysłać sms-a?
Pozdrawiam ......

pierwszy post i od razu konkurs, sms, nazwa strony i co mozna wygrać... a na koniec pytanie obrażające inteligencję czytających

robok rzępoli w harapuciu
Bardziej mi to na jakiś wkręt i propozycję do kasztanienia wygląda 

FON 666 131 133
- janusz k160
-
Eeeee, słaby ten wątek-tylko 4 kasztany

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
Ale jak któy wygra tą lodówkę to się pochwalcie co? 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Eeeee tam za trzy esemesy jak dobrze trafi to se kupi lodówkę w kaufhali na promocji

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
a jak się sprawdzają lodówki z tirów
ceny w sklepach jakby mniejsze ...

ceny w sklepach jakby mniejsze ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
A tirówki się mieszczą? 

)

NekrofilNahen pisze:A tirówki się mieszczą?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Tam zaraz... przy 35 stopniach w cieniu taka z lodówki... 

)

I przy 35-ciu w cieniu , ci się jeszcze chce dupcyćNahen pisze:Tam zaraz... przy 35 stopniach w cieniu taka z lodówki...

W zasadzie masz rację;) lepsze pifffo z lodówki 

)

Dzięki @seburaj za luźne informacje. A może teraz coś z konkretów? Jak słusznie stwierdziłeś to mój pierwszy post więc jestem jeszcze zielony 
pozdrawiam
dax

pozdrawiam
dax
Re: Zakup lodówkihttp://forum4x4.pl/posting.php?mode=reply&f=35&
Ja Ci radzę rób jak chcesz...
A na serio to chyba te 2 złote co za sms zapłacisz to nie dramat, a jak wygrasz tą tę lodziarę to za 2 złote jaka by nie była to będzie warta tych pieniędzy.
Pozdro.

A na serio to chyba te 2 złote co za sms zapłacisz to nie dramat, a jak wygrasz tą tę lodziarę to za 2 złote jaka by nie była to będzie warta tych pieniędzy.
Pozdro.
FON 666 131 133
Re: Zakup lodówkihttp://forum4x4.pl/posting.php?mode=reply&f=35&
Teeee Piter masz procent u Spaślakaalban pisze:Ja Ci radzę rób jak chcesz...![]()
Pozdro.

ja mam starego elektroluxa takiego chyba do tira, ladowany od gory 35 l. nie kompresorowy tylko absorbcyjny. Na 12/230V . Zalety - ladnie chlodzi, na 230 wymiennik pokrywa sie nawet lodem i to przy 30C na zewnatrz, na 12 utrzymuje schlodzenie ale rowniez potrafi mocno schlodzic produkt z temperatury zewnetrznej. cichutki, tani w zakupie, zajebiscie wykonany ( made in luksemburg a nie czajna
). Wady : musi byc plasko aby osiagnac maks wydajnosc, spora konsumpcja pradu z aku na postoju ( musze dolozyc zabezpieczenie przed rozladowaniem bo raz nie odpalilem ), wydziela troche ciepla podczas pracy ( jak kazda ) wiec nagrzewa sie nieco wnetrze pojazda, ma czarny kolor (!), okleilem ja na bialo folia PCV. Na moje potrzeby jest zajebista, kosztowala jakies 10% lodowki ze sklepu ofrojdowego.

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9