Jak skalibrować triskela
Moderator: Marcin-Kraków
- iwona łoś
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak skalibrować triskela
Nie mogę skalibrować metromierza triskela,zapisuje impulsy na 100m i nie przeliczy na metry
Ostatnio zmieniony śr paź 27, 2010 6:36 pm przez iwona łoś, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Jak skalibrować triskela
Że coiwona łoś pisze: inie pszeliczy na metry

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Wszystko masz opisane na ich stronie .Jeżeli zrobisz dokładnie krok po kroku to musi się udać.Zamontowałem już ze 20cia takich metromierzy i nigdy nie miałem problemu 

ZMOTA SCORPION Y60
- iwona łoś
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
kalibruje wg instrukcji, mam problem
po przejechaniu 100 m pokazuje ilość impulsów , nie przelicza na metry i poraca mi do programowania ( 102 program )
nie wiem gdzie jest błąd
po przejechaniu 100 m pokazuje ilość impulsów , nie przelicza na metry i poraca mi do programowania ( 102 program )
nie wiem gdzie jest błąd
Jak czytasz tak jak piszesz to nie dziwotaiwona łoś pisze:kalibruje wg instrukcji, mam problem
nie wiem gdzie jest błąd

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
napisz w czym to było montowane w(jakim aucie) będzie mi łatwiej coś powiedzieć .Chodzi o to czy impuls jest plusem czy masą.Wrazie co to wsiądź jutro w auto ustaw się przy słupku 100metrów i zadzwoń do mnie pokieruje Cię szybko jak to dobrze zrobić,czas kalibracji jakieś paręnaście sekund nr tel masz na privie
ZMOTA SCORPION Y60
Jest to raczej proste, choć niekoniecznie kalibracja "słupkowa" daje pożądane efekty