Szukam halogenów ale nie dla mnie,a na prezent,sam nie mam zielonego pojęcia na ten temat dlatego piszę do Was Szukam halogenów do zamontowania na dach chciałbym kupić 2-4 do wydania mam ok 250zł. Na allegro spodobały mi się takie http://moto.allegro.pl/halogeny-dalekos ... 36364.html ale nie kupiłem ich jeszcze więc jestem otwarty na wszelkie propozycje. Chciałbym kupić coś porządnie zrobionego i żeby spełniało swoje zadanie czyli żeby świeciło, a nie podświetlało dach
Po taniochu to tylko Wesemy - nie mają konkurencji, a i jakościowo są niczego sobie. Niemniej - poczytaj wątek o lampach. Dalekosiężne (drogowe) na dachu to taki se pomysł, z praktycznego punktu widzenia. No chyba że dla lansu, a walory praktyczne (jakość oświetlenia) sa drugorzędne ...
Nooo... mówiłem, że i te i te Wesemy są zajebiste... I pewnie dlatego mam na masce te krytykowne przeze mnie Helle...
Ale to był zakup w afekcie... A na grilu tez mam helle, tyle ze jakieś okrągłe, stare, te maja pierdyknięcie... Ale sa duże, na dach bym ich nie zakładał.
Wesemy HO2 mam na grillu dalekosiężne. Mocniejszych mi nie trzeba. Zastanawiałem się na początku czy wsadzać żarówki 100W ale jak zapaliłem na 55W to doszedłem do wniosku, że 100W to będzie przerost formy nad treścią. Świecą na trzeci słupek na mokrym czarnym asfalcie i całkiem nieźle na boki (pomimo, że dalekosiężne). A teraz na śniegu to jasność na pół kilometra i sarny od razu widać na skraju lasu. Tyle, że na dach to trochę duże.
jezeli maja byc "zolte " jako przeciwmglowe , tak jak kiedys czesto robiono to mozna wsadzic specjalna zarowke barwiaca na zolto.
Mialem u siebie philipsy allweather , dzialaly super