Konsola dachowa Nissan Patrol Y61
Moderator: Marcin-Kraków
Konsola dachowa Nissan Patrol Y61
Witam,
czy może ktoś udostępnić (jakiś szablon może) jak są rozstawione oryginalne otwory pod konsolę w długim Y61?
Pytam bo mam zamiar sobie zrobić takową i nie wiem gdzie są te otwory; jakie gwinty czy inne mocowanie no i podstawa to rozstawienie ich na dachu:)
dziękuję za pomoc
pozdrawiam
czy może ktoś udostępnić (jakiś szablon może) jak są rozstawione oryginalne otwory pod konsolę w długim Y61?
Pytam bo mam zamiar sobie zrobić takową i nie wiem gdzie są te otwory; jakie gwinty czy inne mocowanie no i podstawa to rozstawienie ich na dachu:)
dziękuję za pomoc
pozdrawiam
CJ7 w budowie
Re: Konsola dachowa Nissan Patrol Y61
Poszukaj na forum nissana w zabudowie temat był i nawet foty były udostepnione.
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
-
- jestem tu nowy...
Np. w Toykach taka konsola mocowana jest w miejscu przedniej lampki nad lusterkiem i srodkowej na suficie. Moze to ci podsunie jakies rozwiazanie.
Zastanow sie czy na pewno Ci potrzebna...
Chcialem u siebie montowac, ale przejchalem sie autem z konsola i uznalem,ze mi niepotrzebna. CB mam do panelu srodkowego , lampki sa. Do czytania mapy i tak musisz miec lampke na ramieniu gietkim. Czy dla 2 schowkow warto montowac dodatkowe kilogramy pod dachem ?
Dla mnie nie.
Juz nie mowiac, ze dobra firmowa konsole mozna za 950 brutto dostac. Zdejmiesz vat i dochodwy i jestem zdania,ze nie zrobic szamemu w tej kasie.
Ale oczywiscie to tylko moje zdanie.
Chcialem u siebie montowac, ale przejchalem sie autem z konsola i uznalem,ze mi niepotrzebna. CB mam do panelu srodkowego , lampki sa. Do czytania mapy i tak musisz miec lampke na ramieniu gietkim. Czy dla 2 schowkow warto montowac dodatkowe kilogramy pod dachem ?
Dla mnie nie.
Juz nie mowiac, ze dobra firmowa konsole mozna za 950 brutto dostac. Zdejmiesz vat i dochodwy i jestem zdania,ze nie zrobic szamemu w tej kasie.
Ale oczywiscie to tylko moje zdanie.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
tez bylem napalony na konsole - przeszło mi jak wyrżnąłem parę razy o taką głową na wyjebkach........
PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

Aha, zapomnialem o tym powiedziec. Tez je*&em pare razy.
W moim uzytkowniu zupelnie zbedny gadzet.
W moim uzytkowniu zupelnie zbedny gadzet.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Witam,
przepraszam że tak późno odpowiadam:), ale dzięki za wiadro zimnej wody z tym panelem - już mi też przeszło:)
pozdrawiam
przepraszam że tak późno odpowiadam:), ale dzięki za wiadro zimnej wody z tym panelem - już mi też przeszło:)
pozdrawiam
CJ7 w budowie