Moderator: Marcin-Kraków
NIE, ale już mam i będę z tym żyłzagaj1 pisze:I warte to jest aż takich pieniędzy![]()
A nie chciałbyś w akcie zemsty zrobić kilka dokładniejszych fotek ?romulus pisze:NIE, ale już mam i będę z tym żyłzagaj1 pisze:I warte to jest aż takich pieniędzy![]()
Tak ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Zamienić na tabletszymano199 pisze:Odgrzebię temat by nie zakładać nowego.
Czy ktoś ma inny patent na laptopa w aucie?
Rozumiem że masz patent na tablet. 10" ? Pochwalisz się? Musze dużego Nota jakoś w aucie zainstalowaćart74 pisze:Tak ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Zamienić na tabletszymano199 pisze:Odgrzebię temat by nie zakładać nowego.
Czy ktoś ma inny patent na laptopa w aucie?
Ja mam własnego pomysłu- projektu. Przez dłuższy czas szukałem rozwiązania jak w temacie. Niestety wszystkie miały jakieś wady.szymano199 pisze:Odgrzebię temat by nie zakładać nowego.
Czy ktoś ma inny patent na laptopa w aucie? Gdzie kupię takie rusztowanie co na zdjęciach? A może ma ktoś pomysł jak zrobić to samemu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość