Łańcuchy na koła 35 cali
Moderator: Marcin-Kraków
Łańcuchy na koła 35 cali
Witam.
Szukałem ale nie znalazłem.
Szukam łańcuchów na koła 35 x 12.5 R15. Przeszukałem kilka sklepów, allegro i nic nie znalazłem. Są w ogóle łańcuchy w takim rozmiarze? Jeśli tak to gdzie?
Szukałem ale nie znalazłem.
Szukam łańcuchów na koła 35 x 12.5 R15. Przeszukałem kilka sklepów, allegro i nic nie znalazłem. Są w ogóle łańcuchy w takim rozmiarze? Jeśli tak to gdzie?
Re: Łańcuchy na koła 35 cali
pytałeś tu http://www.goralmet.pl/cennik.php
Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
Dzięki wielkie! 

- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Łańcuchy od Panka są bardzo solidne- polecam!
A się podczepię... Szukam łańcuchów na 33x10,5x15. Z przeliczenia wychodzi mi 265/85/15. Ale ani w góralmet, ani u Panka nie widzę takiego rozmiaru. Może Wy macie pomysła, gdzie jeszcze szukać...
Pozdro
Marcus
Pozdro
Marcus
GG: 483578, V6 3500 24V DOHC, 1996
Pajero Owners Club Polska
Pajero Owners Club Polska
3 lata temu zamawiałem u Panka łańcuchy na konkretny rozmiar. Podawałem go raz telefonicznie, i potwierdzałem w mailu, żeby nie było pomyłki. Cena była taka sama za "wymiarowe" łańcuchy.
Panek szczytem szczęścia dla mnie nie jest, a używam łańcuchów całą zimę (nieraz po wsi w nich jeżdżę, ale nasze kochane uzdrowisko utrzymuje drogi w szacie białej, o czym informuje stosowna tablica przy wjeździe do wsi). Na razie z powodu świąt odpuszczam sobie szerszy opis podparty paroletnim użytkowaniem
.
Tak więc kolega zadzwoni do f-my Panek i spyta czy mu zrobią na wymiar łańcuszki.
Panek szczytem szczęścia dla mnie nie jest, a używam łańcuchów całą zimę (nieraz po wsi w nich jeżdżę, ale nasze kochane uzdrowisko utrzymuje drogi w szacie białej, o czym informuje stosowna tablica przy wjeździe do wsi). Na razie z powodu świąt odpuszczam sobie szerszy opis podparty paroletnim użytkowaniem

Tak więc kolega zadzwoni do f-my Panek i spyta czy mu zrobią na wymiar łańcuszki.
TLC HJ60-żadnego OR nie uprawiam, do domu tylko dojeżdżam.
Piesek Leszek. - siaaaad!
Mistrzow uprasza sie o spokoj
Panek wiosną był na sprzedaż i nie wiem czy cokolwiek robią
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Panek nadal działa. A na Pewag Forstmeister musiałbym tak z 5 zim odkładać (mam na myśli zestaw na obie osie): http://www.oponeo.pl/lancuch-sniegowy/p ... ster-fm-80
TLC HJ60-żadnego OR nie uprawiam, do domu tylko dojeżdżam.