Trójmiasto-w strone Wejherowa

czyli Off-road to nie tylko jeżdżenie...

Moderator: moralez

Awatar użytkownika
jezus

Post autor: jezus » sob maja 17, 2008 12:54 pm

A co sie tak koledzy ukrywają pod mało uczęszczanym tematem :wink:
dla zainteresowanych J81 4.5 benz/gaz...trasa około 70zeta na 100km...teren...kalkulatora zbrakło.....ale pudło spoko.
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » sob maja 17, 2008 1:07 pm

keysi pisze:Witam ponownie,
ja bywam na morenie dosć czesto, chociaz ostatnio tylko busem, ale teren, fajny, co do gdańska 4x4, do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi na zapytanie, wiec pozostaje nam chyba zrobic swoją stronke i grono w ramach ( Małego Trójmiasta Kaszubskiego) czyli MTK4x4
Pozdrawiam

Wiesz to nie jest tak że, coś gdzieś napiszesz i furtki się otwierają. Pojeździj, poznaj ludzi, ludzie Ciebie poznają i będzie ok. Są tu tacy co to i po 16 lat mają. Na gdańskim forum musi ktoś Cię poprzeć, coś w rodzaju "ojca chrzestnego".
No jezeli to rzeczywiscie jest grupa zamknięta i nowych nie przyjmują (też zostałem "zlany")to myslę,że MTK4x4 to dobry pomysł. Co myslą o tym stali bywalcy Gdańsk4x4?! Nie obrazicie się?
Nie jest to grupa zamknięta tylko "szczelna" :)21 :)21 Nikt Cię "nie zlał" choć tym tekstem poszedłeś właśnie w stronę "zlania" Za szybko się niecierpliwisz, to zła cecha. Reszta jak wyżej, jeździj, poznawaj i zdobywaj poparcie u innych.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

Awatar użytkownika
jezus

Post autor: jezus » sob maja 17, 2008 1:28 pm

jak wyżej, jeździj, poznawaj i zdobywaj poparcie u innych.
Zwłaszcza u leśnych ludków... :wink:
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Awatar użytkownika
jarek3050
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: jarek3050 » sob maja 17, 2008 8:37 pm

Czas podsumować "poligon"- padnięta wyciągarka, skrzywiony hiilift, wgnieciona klapa tylna...i tona błota pod paznokciami ;-) tereny super, ale pusto. Wielkie dzięki dla Krzyśka, Adama i Jezusa za pomoc w wyciąganiu z błotka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Spotkania”