potrzebny duży ponton
Moderator: moralez
potrzebny duży ponton
Witam może ktoś ma namiary na miejsce gdzie mógłbym pożyczyć ponton? na pare dni tak aby sobie spłynąć z wawy na mazury 

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
polecam najblizszy hufiec ZHP w ostatecznosci ZHR na pewno maja i chetnie porzycza np w zamian za zalatanie dziury albo cus takiego....... to nie kasztanienie tylko szczera prawda, oni po prostu maja czesto sporo sprzetu ale brak kasy na jego mala nawet naprawe.
Lamina pozdrawia http://www.3dstudio.com.pl
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2
jako stary harcerz powiem ci ze to sa mity. najczesciej sa to sparciale kawalki gumy, ktore nie naddaja sie do niczego. Na cuda nie ma co liczyc, jezeli nie byl jakos super konserwowany to z kwesti lat ( pochodzenie = poprzednia " epoka" ) juz jest do niczego.lamina pisze:polecam najblizszy hufiec ZHP w ostatecznosci ZHR na pewno maja i chetnie porzycza np w zamian za zalatanie dziury albo cus takiego....... to nie kasztanienie tylko szczera prawda, oni po prostu maja czesto sporo sprzetu ale brak kasy na jego mala nawet naprawe.
Kajak czy jakies inne gowno to mozna wszedzie znalesc, ale nie ponton. Moze podbij tam gdzie >R . Koperski przed podroza opisana w kasiazce " przez syberie na gape"
i wlasnie z tego powodu prawdopodobienstwo znalezienia pontonu jest male. to tak jakby ktos chcial łazika porzyczyc na weekendAlbert_N pisze:bueheheheee... a wiesz ile taki ponton kosztuje z tej firmy co koperek mial ? wiecej niz niejeden pojazd z tego forum... a na "splyw na mazury" napewno pozycza, to takie medialne

......
ja w tamtym roku powaznie myslałem o zbudowaniu tratwy na beczkach z rafineri kótre mozna załatwic bez problemu .....rozmawiałem z ludzmi kórzy tak zrobili da się jest to mozliwe wsumie przy nie duzym wkładzie finansowym jak zrobi sie to w kilka osób......fajna zabawa może być !!!