WARSZAWA Włochy/ Ursus/ Wola/ Ochota/ Piastów i inne ;-)
Moderator: moralez
-
- jestem tu nowy...
Re: WARSZAWA Włochy/ Ursus/ Wola/ Ochota/ Piastów i inne ;-)
Ja wstępnie chętny, pod warunkiem że szybko wyklaruje się dzień (sobota czy niedziela) i że nie utopię swojego jeszcze nieprzystosowanego do terenu (bez orurowania i miejsca na podpięcie hi-lifta) LR Disco II.
update: to ja jadę. Kto jeszcze? ;)
update: to ja jadę. Kto jeszcze? ;)
Ostatnio zmieniony pt lut 11, 2011 3:19 pm przez honey, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie,
ja się wybieram, wyjazd z Wawy w sobotę o 8.00, przyjazd na miejsce ok 10 (na spokojnie), doszedł jeszcze jeden wariant, w okolicy w którą się wybieram i chętni;-)), będzie przebiegał;
I Zjazd Członków i Sympatyków
Klubu PolskiOffroad
Franciszków koło Tłuszcza (Mazowsze)
11-13 lutego 2011 (piątek, sobota, niedziela)
http://www.polskioffroad.com/KLUB/02_im ... zjazd.html
więc gościnie możemy zawitać, trasa do ustalenia i możliwości.
Kto chętny, pls o info na kom 500 855 833
Pozdrawiam,
Luka
ja się wybieram, wyjazd z Wawy w sobotę o 8.00, przyjazd na miejsce ok 10 (na spokojnie), doszedł jeszcze jeden wariant, w okolicy w którą się wybieram i chętni;-)), będzie przebiegał;
I Zjazd Członków i Sympatyków
Klubu PolskiOffroad
Franciszków koło Tłuszcza (Mazowsze)
11-13 lutego 2011 (piątek, sobota, niedziela)
http://www.polskioffroad.com/KLUB/02_im ... zjazd.html
więc gościnie możemy zawitać, trasa do ustalenia i możliwości.
Kto chętny, pls o info na kom 500 855 833
Pozdrawiam,
Luka
-
- jestem tu nowy...
Powiem krótko: kogo nie było, niech żałuje. Łukasz zna całkiem fajne tereny na wschód od Warszawy/Sulejówka. A jego Nissan potrafi wyciągnąć zagrzebanego Landka 
ł.

ł.
Witam, na następne spotkanie jestem chętny pod warunkiem, ze termin będzie mi pasował
Pozdrawiam

Pozdrawiam
PATROL K160 SD33T Krótki - 2szt
PATROL Y61 RD28Ti Krótki - sprzedany
PATROL Y61 TD42T LONG
PATROL Y61 RD28Ti Krótki - sprzedany
PATROL Y61 TD42T LONG
eee tak to jest jak kilka dni jest się poza domem, i nie zagląda na forum, lokalizacja mi odpowiadała . 

terrano II 2.7 TD 94"
-
- jestem tu nowy...
Pilnuj forum, wkrótce powtórka na zbliżonej trasie.
Dało się przeżyć nawet bez stalowych zderzaków, na zwykłych ATkach. Tylko zaślepkę od haka z przodu zgubiłem. I jeden plastik wokół przeciwmgielnych się wyczepił, ale nie odpadł do końca - na szczęście przymarzł. Resztę strat podsumuję dopiero jak lód stopnieje i przestanie trzymać auto w całości. Anyway, oryginalny kolor widać spod błota tylko na tylnych drzwiach i kawałku dachu
ł.
Dało się przeżyć nawet bez stalowych zderzaków, na zwykłych ATkach. Tylko zaślepkę od haka z przodu zgubiłem. I jeden plastik wokół przeciwmgielnych się wyczepił, ale nie odpadł do końca - na szczęście przymarzł. Resztę strat podsumuję dopiero jak lód stopnieje i przestanie trzymać auto w całości. Anyway, oryginalny kolor widać spod błota tylko na tylnych drzwiach i kawałku dachu

ł.
Dodam, że to dopiero początek..
! niebawem przedstawię galerię z wyprawy!
UWAGA!!! termin następnego spotkania to 26/02/2011r
, proszę się dopisywać do listy;
Lokalizacja; http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Wars ... Id2=&sId2=
Kto chetny ?
1) Luka
ps. kontakt 500 855 833

UWAGA!!! termin następnego spotkania to 26/02/2011r

Kto chetny ?
1) Luka
ps. kontakt 500 855 833
- LRPiotr
- jestem tu nowy...
no tym razem się nie popisałem przespałem info o popierdułce!LUKA WAWA pisze:Dodam, że to dopiero początek..! niebawem przedstawię galerię z wyprawy!
UWAGA!!! termin następnego spotkania to 26/02/2011r, proszę się dopisywać do listy;
Kto chetny ?
1) Luka
ps. kontakt 500 855 833
jak będziecie organizować następną proszę o przypomnienie na PW mogę dorzucić do sfory dwa ogry. pozdrawiam
dyskoteka wjedzie wszędzie byle tylko kierowca jej nie przeszkadzał!!!!
NIEDZIELA/ 13/03 ktoś chętny pośmigać
, teren/ warunki do ustalenia
Warunki dobre

Warunki dobre

-
- jestem tu nowy...
Chcieć to ja chcę, ale nie dam rady. Za to już umyłem landka po naszej poprzedniej "wyprawie"LUKA WAWA pisze:NIEDZIELA/ 13/03 ktoś chętny pośmigać![]()
![]()
![]()
Warunki dobre

Jeśli będziesz planował kolejne wypady, za tydzień też nie ma szans z mojej strony, za dwa - najprawdopodobniej mogę.
Łukasz
he, hee, było co myćhoney pisze:Chcieć to ja chcę, ale nie dam rady. Za to już umyłem landka po naszej poprzedniej "wyprawie"LUKA WAWA pisze:NIEDZIELA/ 13/03 ktoś chętny pośmigać![]()
![]()
![]()
Warunki dobre
![]()
Jeśli będziesz planował kolejne wypady, za tydzień też nie ma szans z mojej strony, za dwa - najprawdopodobniej mogę.
Łukasz

warunki sprzyjają, planuję kolejną wyprawę w nadchodzący week 19/20 szczegóły dla zainteresowanych do dogrania niestety 26/27/03 i 2/3/04 odpada, ale będziemy się łapać

masz dostęp do grypy " warszawa " ?
-
- jestem tu nowy...
Mam, więc spokojnie (mi) wystarczą komunikaty w tamtej części forum. Z tym, że z doświadczenia wiem, że akurat ci którzy jeszcze nie mają z kim jeździć, mogą nie mieć jeszcze dostępu do forum regionalnego - tak więc kopiowanie informacji również do ogólnodostępnego jest dobrym pomysłem.LUKA WAWA pisze: masz dostęp do grupy " warszawa " ?
Do zobaczenia w błocie!

ł.
ps: z najciekawszych awarii po ostatnim szaleństwie: zamarzł mi rozrusznik

Witam,
kto chętny, niech dopiszę się do listy, w celu ustalenia szczegółów ;
1)Luka
2)..
kto chętny, niech dopiszę się do listy, w celu ustalenia szczegółów ;
1)Luka

Witam,
proponuję zorganizowanie spędu w week 9/10 kwietnia, kto zainteresowany
Cel, poznawanie ciekawych terenów/ integracja i zabawa
Luka
proponuję zorganizowanie spędu w week 9/10 kwietnia, kto zainteresowany
Cel, poznawanie ciekawych terenów/ integracja i zabawa

Luka
Witam ,
Wczoraj przypadkowo wybrałem sie do znajomego z pod warszawy który mieszka w Leoncinie to jest nie daleko nowego dworu mazowieckiego 1 km za czosnowem na trasie do gdańska trzeba skrecić w lewo i ze jako od poniedziałku zostałem posiadaczem Suzuki Samuraia to kolega mi pokazał 2 miejsca jedno to poligon w kazuniu na który mozna bez problemu wjechać a druga miejscówka to pojechalismy wzdłuz wisły bagna tereny zalesione wąwozy niestety samuraia mam narazie seryjnego wiec w połowie musiałem zawrócić bo bylismy na jedno autko
)

Uploaded with ImageShack.us
byłem w paru miejascach juz do róznego typu upalanek ale tak dzikiego miejsca dawno nie widziałem jedynie co to jeden z miejscowych jezdzi tam quadem i to raz na miesiac
Jade tam w sobote jak by ktos był chętny to piszcie
Wczoraj przypadkowo wybrałem sie do znajomego z pod warszawy który mieszka w Leoncinie to jest nie daleko nowego dworu mazowieckiego 1 km za czosnowem na trasie do gdańska trzeba skrecić w lewo i ze jako od poniedziałku zostałem posiadaczem Suzuki Samuraia to kolega mi pokazał 2 miejsca jedno to poligon w kazuniu na który mozna bez problemu wjechać a druga miejscówka to pojechalismy wzdłuz wisły bagna tereny zalesione wąwozy niestety samuraia mam narazie seryjnego wiec w połowie musiałem zawrócić bo bylismy na jedno autko

Uploaded with ImageShack.us
byłem w paru miejascach juz do róznego typu upalanek ale tak dzikiego miejsca dawno nie widziałem jedynie co to jeden z miejscowych jezdzi tam quadem i to raz na miesiac
Jade tam w sobote jak by ktos był chętny to piszcie
Hej. Gdzie mozna polatac w okolicy bialoleki?
Pozdrawiam
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Temat wpadł mi w oko, jako że jestem z Ursusa całe życie. Początkujący ofrołdowiec, z niedawno nabytym Hiszpanem, nie znam jeszcze ludzi z klimatu, a chciałbym pogadać. Chętnie poznam zapaleńców z okolicy, czy też na łykendowe pojeżdżenie, czy inny mityng sie piszę.
A może w Strzeniówce by jakieś spotkanko zrobić? ''Dziki'' tor crossowo- quadowy między Pruszkowem, a Nadarzynem, od Ursusa 14 km. Testowałem w ostatnią niedzielę. Tam teraz sucho jak na pustyni, bo nie pada od dwóch miesięcy. Motorniczy i kładziarze teraz tam nie jeżdżą, bo dla nich za zimno już. Ale pohulać można spoko w kilka aut, parę górek i wertepów jest, a jak sie zrobi mokro i błotno, to może tam być nawet hardkorowo dość, ale bez przesady. Idealne miejsce na ofrołd emerycki
Na jakieś ognicho potem też się miejscówka znajdzie.
Może by tak coś zorganizować kameralnie???
A może w Strzeniówce by jakieś spotkanko zrobić? ''Dziki'' tor crossowo- quadowy między Pruszkowem, a Nadarzynem, od Ursusa 14 km. Testowałem w ostatnią niedzielę. Tam teraz sucho jak na pustyni, bo nie pada od dwóch miesięcy. Motorniczy i kładziarze teraz tam nie jeżdżą, bo dla nich za zimno już. Ale pohulać można spoko w kilka aut, parę górek i wertepów jest, a jak sie zrobi mokro i błotno, to może tam być nawet hardkorowo dość, ale bez przesady. Idealne miejsce na ofrołd emerycki

K260 '91
P.A.T.R.O.L. Pojazd Akrobacyjno Turystyczno Rolniczy Oraz Latający
Siemanko
Jak byś był jutro chętny na upalanko to wybieram się jutro ze znajomym na strzeniówkę , a jak będzie nudno to gnamy dalej na kuklówkę. Ruszamy też ursusa.
Jak byś był jutro chętny na upalanko to wybieram się jutro ze znajomym na strzeniówkę , a jak będzie nudno to gnamy dalej na kuklówkę. Ruszamy też ursusa.
A to żeśmy sie dogadali
Dopiero co zajrzałem do netu od dwóch dni. Nic by z tego nie było i tak, wczoraj na weselu byłem, dzis jeszcze teraz w niezbyt dobrej formie jestem
Ale na nastepny raz jestem chętny, czemu nie.

Ale na nastepny raz jestem chętny, czemu nie.
K260 '91
- omnic
- jestem tu nowy...
Byliśmy 27.11. na dwie Vitary zrobiliśmy parę wklejek i pojechaliśmy do domuKorbamoto pisze:Temat wpadł mi w oko, jako że jestem z Ursusa całe życie. Początkujący ofrołdowiec, z niedawno nabytym Hiszpanem, nie znam jeszcze ludzi z klimatu, a chciałbym pogadać. Chętnie poznam zapaleńców z okolicy, czy też na łykendowe pojeżdżenie, czy inny mityng sie piszę.
A może w Strzeniówce by jakieś spotkanko zrobić? ''Dziki'' tor crossowo- quadowy między Pruszkowem, a Nadarzynem, od Ursusa 14 km. Testowałem w ostatnią niedzielę. Tam teraz sucho jak na pustyni, bo nie pada od dwóch miesięcy. Motorniczy i kładziarze teraz tam nie jeżdżą, bo dla nich za zimno już. Ale pohulać można spoko w kilka aut, parę górek i wertepów jest, a jak sie zrobi mokro i błotno, to może tam być nawet hardkorowo dość, ale bez przesady. Idealne miejsce na ofrołd emeryckiNa jakieś ognicho potem też się miejscówka znajdzie.
Z toru na Strzeniówce pojedź w stronę Maximusa i tam zobaczysz fajne tereny
Oto dowód
https://picasaweb.google.com/lh/photo/T ... directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/z ... directlink
Suzuki Vitara 94 r 1.6 8V 3d snorkel
Lift zawieszenia Opony KL-71
Body lift, winda
Body lift, winda
omnic pisze:Byliśmy 27.11. na dwie Vitary zrobiliśmy parę wklejek i pojechaliśmy do domuKorbamoto pisze:Temat wpadł mi w oko, jako że jestem z Ursusa całe życie. Początkujący ofrołdowiec, z niedawno nabytym Hiszpanem, nie znam jeszcze ludzi z klimatu, a chciałbym pogadać. Chętnie poznam zapaleńców z okolicy, czy też na łykendowe pojeżdżenie, czy inny mityng sie piszę.
A może w Strzeniówce by jakieś spotkanko zrobić? ''Dziki'' tor crossowo- quadowy między Pruszkowem, a Nadarzynem, od Ursusa 14 km. Testowałem w ostatnią niedzielę. Tam teraz sucho jak na pustyni, bo nie pada od dwóch miesięcy. Motorniczy i kładziarze teraz tam nie jeżdżą, bo dla nich za zimno już. Ale pohulać można spoko w kilka aut, parę górek i wertepów jest, a jak sie zrobi mokro i błotno, to może tam być nawet hardkorowo dość, ale bez przesady. Idealne miejsce na ofrołd emeryckiNa jakieś ognicho potem też się miejscówka znajdzie.
Z toru na Strzeniówce pojedź w stronę Maximusa i tam zobaczysz fajne tereny
Oto dowód
https://picasaweb.google.com/lh/photo/T ... directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/z ... directlink
No no na maximusie jest super ale łatwo przecholować

Jak się obrobie z samochodem to można coś powalczyć w przyszły weekend,bede pisał.
Ja jutro mogę pojeździć w okolicy Piaseczno - zadzoń i powiedz gdzie przyjechać
tel. 792 110 230 pozdrawiam
Michał
tel. 792 110 230 pozdrawiam
Michał
Michal
W tygodniu Honda CR-V 2.0
W weekend Jeep Wrangler YJ 2,5
W tygodniu Honda CR-V 2.0
W weekend Jeep Wrangler YJ 2,5
- gn11.wasyl
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak by ktoś śmigał dziś lub w weekend i chciał nowego poznać to poproszę o info na 600 335 888
pzdr
pzdr
GAZFAN pisze:No dobra... "Spotkanie dla WOŚP"
Chcielibyśmy zaprosić Was do spotkania z okazji WOŚP i wsparcia Orkiestry podczas spotkania w terenie.
Spotykamy się w Forcie Beniaminów w niedzielę, 08.01,12 o 11:00.
http://mapa.szukacz.pl/?&n=52.438746&e= ... nięty punkt
W planie trzy oesy miedzy tyczkami na czas, dwie próby podjazdu.
Ognisko, kiełbaska a na końcu licytacja różnych gadżetów na WOŚP.
Wpisowe 30 pln do puszki, wszystko z licytacji do puszki.
Chodzi by w piknikowo integracyjnym klimacie robić coś dla WOŚP, by poznać się z nowymi ludźmy.. bo wszyscy oczywiście zaproszeni niech się czują
ile zbierzemy tyle zbierzemy, ale może z czasem coś się z tego większego urodzi...
Niestety z roku na rok wystawianie się dawało coraz mizerniejszy efekt. Automobilklub wycofał się z wystawy pod Pałacem. A Pałac kultury krzyknął mi wczoraj 36 000 za miejsce pod pałacem... ciut dużo![]()
A na bemowie jednak rok temu dało się zauważyć że upadek tam idzie...
Z uwagi na telefony i maile musimy zrobić tak: Limit załóg 45, zapisy proszę wysyłać na zapisywawa4x4@wp.pl
- omnic
- jestem tu nowy...
Byłem dzisiaj koło Maximusa wszystko zamarzło fajnie sie jeździło po koleinach przejazdy przez zamarznięte rowy można dojechać wszędzie i po zwiedzać teren zrobić rozpoznanie na później.
Suzuki Vitara 94 r 1.6 8V 3d snorkel
Body lift, winda
Body lift, winda