czy ktos z 4um jezdzi tam? [pilce i okolica]
Moderator: moralez
- kulkagsx1200

czy ktos z 4um jezdzi tam? [pilce i okolica]
witam .pytam bo bylem ostatnio zobaczyc co zostalo z wioski z ktorej wywozilem oltarz z kosciola. teren ma byc zalany woda .w poblizu sa stare zwirownie i piekne tereny do upalania .polatalismy z kolega jeepami i znalezlismy slady ,ze ktos tam jezdzi . moze ktos z szanownych 4umowiczow? to sa okolice kamienca zabkowickiego.godne polecenia na jakis wolny dzionek .
jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos
- kulkagsx1200

gri74 -moze i mi sie nie chce
a kolega Sniper to co- autochton?
[Posen]
ze sie zaczniemy czepiac.niestety nie mam pojecia co oznaczaja te cyferki
wracajac do tematu : jutro spotykamy sie w pilcach i zapraszam ,
jesli ktos jest chetny
szkoda ze zapomnialem sledzic temat .wczesniej odezwalbym sie
pozdrawiam nudzacych sie
wracajac do tematu : jutro spotykamy sie w pilcach i zapraszam ,
jesli ktos jest chetny
szkoda ze zapomnialem sledzic temat .wczesniej odezwalbym sie
pozdrawiam nudzacych sie
jeepniety 
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos
gri74 pisze:Bo mnie drażni jak ktoś sobie w ten sposób ułatwia pisanie, na poziomie forum onetu albo bravo
BTW
@ kulkagsx1200 to Pilce to moje okolice - teren do jazdy fajny tylko proszę Cię nie przeginajce z kolegami bo ludzie jeszcze tam Nas lubią - ale jak przez Ożary, Przyłęk, Suszkę przejdzie kilka aut 100 km/ha jak po polach i łakach sie bedzie jeździć to bedzie pizzzda blada
No to miłego upalania życze
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
GSM 501 44 66 33
- kulkagsx1200

marcin mowil ze byles ostatnio zobaczyc tam
a jesli o przeginanie chodzi to mozesz byc spokojny
nie mamy po 20lat i wiemy jak sie zachowac. raz mielismy maly incydent ale to rczej tambylec widzac ze potrzebujemy jego pomocy zaspiewal sobie tyle ze szczeki nam opadly z warazenia
chcemy jeszcze pojechac na te usypiska w Braszowicach bylismy kiedys tam wieczorem i widac bylo slady ze ktos tam jezdzi .tez dosc ciekawy teren. no i z dala od ludzi co szczegulnie lubimy.
BTW:
piszecie o pisowni a sami poniekad tez uzywacie takich skrotow i uproszczen. nie widze w tym nic zlego jesli nie powstaje z tego jakis belkot i wszyscy wiedza o co kaman
z j.polskim nigdy problemu nie mialem i nie mam , pewne uproszczenia i ogolnie znane skroty ulatwiaja jakby nie bylo zycie i to mi pasuje . gdyby to bylo forum milosnikow j.polskiego to ok.
.nie wypadaloby pisac takich rzeczy . tu wypowiadaja sie ludzie w innych tematach i mysle ze taki [w miare normalny ] sposob przekazywania informacji nie jest nie na miejscu chyba
. no ,chyba ze sie myle
pozdrawiam
BTW:
piszecie o pisowni a sami poniekad tez uzywacie takich skrotow i uproszczen. nie widze w tym nic zlego jesli nie powstaje z tego jakis belkot i wszyscy wiedza o co kaman
pozdrawiam
jeepniety 
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos
Pod Braszowicami jest GITkulkagsx1200 pisze:marcin mowil ze byles ostatnio zobaczyc tama jesli o przeginanie chodzi to mozesz byc spokojny
nie mamy po 20lat i wiemy jak sie zachowac. raz mielismy maly incydent ale to rczej tambylec widzac ze potrzebujemy jego pomocy zaspiewal sobie tyle ze szczeki nam opadly z warazenia
chcemy jeszcze pojechac na te usypiska w Braszowicach bylismy kiedys tam wieczorem i widac bylo slady ze ktos tam jezdzi .tez dosc ciekawy teren. no i z dala od ludzi co szczegulnie lubimy.
Tak ale tutaj jest inne srodowsiko ktore ma swój żargon - a nowa mowa którą Ty zastosowałeś w temacie mnie strasznie mnie denerwuje i innych też ... BTW mnie strszanie w Q jak ktos mi pisze pozdro.. jak sie komus nie chce napisac do A do Z ze mnie pozdrawia to moze w ogóle mnie nie pozdrawiać itd itp ....kulkagsx1200 pisze: BTW:
piszecie o pisowni a sami poniekad tez uzywacie takich skrotow i uproszczen.
Tutaj masz słownik
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=4266
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
GSM 501 44 66 33
- kulkagsx1200

to jest wlasnie pewne uproszczenie
nie ladnie wyglada jak sie czyta ale nie chce mi sie wciskac "alt"a i niestety wiekszosc ludzi tak robi .czytalem ze za kilka-kilkanascie lat taka pisownia niestety bedzie uznana za normalna
szczeze ubolewam nad swoim lenistwem ale naprawde to upraszcza pisanie. sa tez wyrazy w ktorych niestety trzeba pisac poprawnie bo to tak brzydko wyglada ze sam nie moge patrzec
to "szczegulnie "jak dla mnie, jest jeszcze do przyjecia

jeepniety 
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos
- kulkagsx1200

Eskapada
dzieki za lina .nie wiedzialem ze macie tu taki slownik . ciekawe i dowcipne sa niektore hasla

jesli chodzi o nadlesnictwo to rozumien to i popieram zakazy [sam jestem wlascicielem 2ha lasu[ ok.100 letniego]niestety szlag mnie trafia bo z sasiedniej gminy [cieplowody] wyrzucaja mi smieci [droga do smietniska],bo nie chce im sie podjechac 2km dalej
z tego co wiem to pilce nie sa terenem lesnym i zakazy jakotakie tam nie obowiazuja. w braszowicach da tych wysypiskach to szczerze mowiac nie wiem jak jest
teren nie zalesiony-nieuzytki
-brak jakich kolwieg tablic ...hmmm
oswiec mnie kolego, bo nie chcialbym wejsc w konflikt z panem lesniczym z tego powodu 
jesli chodzi o nadlesnictwo to rozumien to i popieram zakazy [sam jestem wlascicielem 2ha lasu[ ok.100 letniego]niestety szlag mnie trafia bo z sasiedniej gminy [cieplowody] wyrzucaja mi smieci [droga do smietniska],bo nie chce im sie podjechac 2km dalej
z tego co wiem to pilce nie sa terenem lesnym i zakazy jakotakie tam nie obowiazuja. w braszowicach da tych wysypiskach to szczerze mowiac nie wiem jak jest
jeepniety 
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos
Kiedys, dawno temu jak mieszkałem w Paczkowie to upalalismy w Twoich okolicach na 2 kółkach
Stare rejony kopalni żwiru, teraz to wszystko chyba inaczej wygląda, wybudowali tam zbiornik retencyjny i wszystkie fajne miejsca poszły pod wodę.
Gdybym miał blizej to zapewne odwiedziłbym stare śmieci.
Pozdrawiam gorąco i życze miłego upalanka.
Gdybym miał blizej to zapewne odwiedziłbym stare śmieci.
Pozdrawiam gorąco i życze miłego upalanka.
Lepiej pózno niz wcale
- kulkagsx1200

- kulkagsx1200

wiem kiedy zmienila swe koryto. kolega pisze ze dawno tam nie byl -wiec mu mowie
ja po kotlinie klodzkiej i naszych pieknych okolicach jezdze od 5 roku zycia i wiele zmian widzialem .najpierw mnie rodzice wozili ,potem sam przez lata ...teraz swoje dzieci woze i sam na nowo odkrywam te miejsca . ale widze ze tylko Ty uwazasz sie za znawce tematu
spoko
jestes tutaj debesciak
fotki jakies sa ale moze bedzie problem z wklejeniem ich bo przy uzyciu modemy Tpsa to ciezko jest
Mariobros moze cos powiedziec jak bylo
jego zona jest naprawde dobrym kierowca i pajero" pod nia" spisywalo sie suuuper dzielnie.
fotki jakies sa ale moze bedzie problem z wklejeniem ich bo przy uzyciu modemy Tpsa to ciezko jest
Mariobros moze cos powiedziec jak bylo
jego zona jest naprawde dobrym kierowca i pajero" pod nia" spisywalo sie suuuper dzielnie.
jeepniety 
Bmw r100gs gejos
Bmw r100gs gejos