czy ktos z 4um jezdzi tam? [pilce i okolica]

czyli Off-road to nie tylko jeżdżenie...

Moderator: moralez

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

czy ktos z 4um jezdzi tam? [pilce i okolica]

Post autor: kulkagsx1200 » pn lut 12, 2007 12:17 am

witam .pytam bo bylem ostatnio zobaczyc co zostalo z wioski z ktorej wywozilem oltarz z kosciola. teren ma byc zalany woda .w poblizu sa stare zwirownie i piekne tereny do upalania .polatalismy z kolega jeepami i znalezlismy slady ,ze ktos tam jezdzi . moze ktos z szanownych 4umowiczow? to sa okolice kamienca zabkowickiego.godne polecenia na jakis wolny dzionek .
jeepniety ;)
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos ;)

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » pn lut 12, 2007 8:21 am

Co to za jakaś nowomowa
4umowiczow
Nie chce ci się dopisac kilku liter :evil:
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
Sniper
Kontaktowanie:

Post autor: Sniper » pn lut 12, 2007 12:11 pm

czepiasz sie - kolega pewnie jest z 1337 :D :wink:
Ręce precz od GENERAŁA!...
Obrazek

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » sob mar 31, 2007 10:06 pm

gri74 -moze i mi sie nie chce :D a kolega Sniper to co- autochton? :D [Posen] :o ze sie zaczniemy czepiac.niestety nie mam pojecia co oznaczaja te cyferki

wracajac do tematu : jutro spotykamy sie w pilcach i zapraszam ,
jesli ktos jest chetny
szkoda ze zapomnialem sledzic temat .wczesniej odezwalbym sie :oops:
pozdrawiam nudzacych sie :)2
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » ndz kwie 01, 2007 12:18 am

Bo mnie drażni jak ktoś sobie w ten sposób ułatwia pisanie, na poziomie forum onetu albo bravo :evil:
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz kwie 01, 2007 7:15 am

gri74 pisze:Bo mnie drażni jak ktoś sobie w ten sposób ułatwia pisanie, na poziomie forum onetu albo bravo :evil:
:)2 :)2 :)2 Mnie tez nic tak nie w Q jak je...nowo mowa piffko pzdro .. to forum rajdy4x4 z własnym słownikiem a nie blokersi.pl :)21

BTW
@ kulkagsx1200 to Pilce to moje okolice - teren do jazdy fajny tylko proszę Cię nie przeginajce z kolegami bo ludzie jeszcze tam Nas lubią - ale jak przez Ożary, Przyłęk, Suszkę przejdzie kilka aut 100 km/ha jak po polach i łakach sie bedzie jeździć to bedzie pizzzda blada :roll:

No to miłego upalania życze :)2
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » ndz kwie 01, 2007 8:08 am

marcin mowil ze byles ostatnio zobaczyc tam :) a jesli o przeginanie chodzi to mozesz byc spokojny :wink: nie mamy po 20lat i wiemy jak sie zachowac. raz mielismy maly incydent ale to rczej tambylec widzac ze potrzebujemy jego pomocy zaspiewal sobie tyle ze szczeki nam opadly z warazenia :o chcemy jeszcze pojechac na te usypiska w Braszowicach bylismy kiedys tam wieczorem i widac bylo slady ze ktos tam jezdzi .tez dosc ciekawy teren. no i z dala od ludzi co szczegulnie lubimy.
BTW:
piszecie o pisowni a sami poniekad tez uzywacie takich skrotow i uproszczen. nie widze w tym nic zlego jesli nie powstaje z tego jakis belkot i wszyscy wiedza o co kaman :) z j.polskim nigdy problemu nie mialem i nie mam , pewne uproszczenia i ogolnie znane skroty ulatwiaja jakby nie bylo zycie i to mi pasuje . gdyby to bylo forum milosnikow j.polskiego to ok. :)2 .nie wypadaloby pisac takich rzeczy . tu wypowiadaja sie ludzie w innych tematach i mysle ze taki [w miare normalny ] sposob przekazywania informacji nie jest nie na miejscu chyba :roll: . no ,chyba ze sie myle
pozdrawiam
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

<mario>

Post autor: <mario> » ndz kwie 01, 2007 8:14 am

kulkagsx1200 pisze:szczegulnie lubimy.
z j.polskim nigdy problemu nie mialem i nie mam
popraw błędy :wink:
LJ 70

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz kwie 01, 2007 8:23 am

kulkagsx1200 pisze:marcin mowil ze byles ostatnio zobaczyc tam :) a jesli o przeginanie chodzi to mozesz byc spokojny :wink: nie mamy po 20lat i wiemy jak sie zachowac. raz mielismy maly incydent ale to rczej tambylec widzac ze potrzebujemy jego pomocy zaspiewal sobie tyle ze szczeki nam opadly z warazenia :o chcemy jeszcze pojechac na te usypiska w Braszowicach bylismy kiedys tam wieczorem i widac bylo slady ze ktos tam jezdzi .tez dosc ciekawy teren. no i z dala od ludzi co szczegulnie lubimy.
Pod Braszowicami jest GIT :)2 tylko pamietajcie ze kazdy las jest pod juryzdykcja Nadleśnictwa Bardo :wink: Sprawdzie czy bród na rzece w okolicach Suszki jest przejezdny :)2
kulkagsx1200 pisze: BTW:
piszecie o pisowni a sami poniekad tez uzywacie takich skrotow i uproszczen.
Tak ale tutaj jest inne srodowsiko ktore ma swój żargon - a nowa mowa którą Ty zastosowałeś w temacie mnie strasznie mnie denerwuje i innych też ... BTW mnie strszanie w Q jak ktos mi pisze pozdro.. jak sie komus nie chce napisac do A do Z ze mnie pozdrawia to moze w ogóle mnie nie pozdrawiać itd itp ....

Tutaj masz słownik :)21

http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=4266
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » ndz kwie 01, 2007 8:24 am

to jest wlasnie pewne uproszczenie :D nie ladnie wyglada jak sie czyta ale nie chce mi sie wciskac "alt"a i niestety wiekszosc ludzi tak robi .czytalem ze za kilka-kilkanascie lat taka pisownia niestety bedzie uznana za normalna :cry: szczeze ubolewam nad swoim lenistwem ale naprawde to upraszcza pisanie. sa tez wyrazy w ktorych niestety trzeba pisac poprawnie bo to tak brzydko wyglada ze sam nie moge patrzec :lol: :wink: to "szczegulnie "jak dla mnie, jest jeszcze do przyjecia :D :wink:
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » ndz kwie 01, 2007 8:28 am

Eskapada :D dzieki za lina .nie wiedzialem ze macie tu taki slownik . ciekawe i dowcipne sa niektore hasla :)2 :wink:

jesli chodzi o nadlesnictwo to rozumien to i popieram zakazy [sam jestem wlascicielem 2ha lasu[ ok.100 letniego]niestety szlag mnie trafia bo z sasiedniej gminy [cieplowody] wyrzucaja mi smieci [droga do smietniska],bo nie chce im sie podjechac 2km dalej :evil:
z tego co wiem to pilce nie sa terenem lesnym i zakazy jakotakie tam nie obowiazuja. w braszowicach da tych wysypiskach to szczerze mowiac nie wiem jak jest :roll: teren nie zalesiony-nieuzytki :roll: -brak jakich kolwieg tablic ...hmmm :roll: oswiec mnie kolego, bo nie chcialbym wejsc w konflikt z panem lesniczym z tego powodu :D
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

Awatar użytkownika
hadek

Post autor: hadek » ndz kwie 01, 2007 10:57 am

Kiedys, dawno temu jak mieszkałem w Paczkowie to upalalismy w Twoich okolicach na 2 kółkach :D Stare rejony kopalni żwiru, teraz to wszystko chyba inaczej wygląda, wybudowali tam zbiornik retencyjny i wszystkie fajne miejsca poszły pod wodę.
Gdybym miał blizej to zapewne odwiedziłbym stare śmieci.
Pozdrawiam gorąco i życze miłego upalanka.
Lepiej pózno niz wcale

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » ndz kwie 01, 2007 8:24 pm

bylo przezajebiscie :)2 :wink:
kto nie byl - niech zaluje :)2
Hadek -sa tam jeszcze piekne miejsca nie poznalbys teraz bo rzeka koryto zmienila i wszystko jest hmmm , jakby to powiedziec - nowe :D :wink: :)2
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz kwie 01, 2007 8:43 pm

kulkagsx1200 pisze: sa tam jeszcze piekne miejsca nie poznalbys teraz bo rzeka koryto zmienila i wszystko jest hmmm , jakby to powiedziec - nowe :D :wink: :)2
rzeka zmieniła korytko podczas powodzi stulecia - dlugo odkrywaliście te nie znane lądy :)20

BTW zdjecia som ?? :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
kulkagsx1200

Post autor: kulkagsx1200 » ndz kwie 01, 2007 8:54 pm

wiem kiedy zmienila swe koryto. kolega pisze ze dawno tam nie byl -wiec mu mowie :roll: ja po kotlinie klodzkiej i naszych pieknych okolicach jezdze od 5 roku zycia i wiele zmian widzialem .najpierw mnie rodzice wozili ,potem sam przez lata ...teraz swoje dzieci woze i sam na nowo odkrywam te miejsca . ale widze ze tylko Ty uwazasz sie za znawce tematu :o spoko :)2 jestes tutaj debesciak :wink:
fotki jakies sa ale moze bedzie problem z wklejeniem ich bo przy uzyciu modemy Tpsa to ciezko jest :)3
Mariobros moze cos powiedziec jak bylo :D
jego zona jest naprawde dobrym kierowca i pajero" pod nia" spisywalo sie suuuper dzielnie.
jeepniety ;)
Bmw r100gs gejos ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Spotkania”