zycie wiecznie nas zaskauje, sa rzeczy co sie filozofa nie snily http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/?imprezaID=1753seburaj pisze:za moich czasów to w szumiradzie była raczej baza rakietowamówili, ze nawet atomowa
TURYSTYKA 4X4
Moderator: moralez
Re: TURYSTYKA 4X4
LR DEFENDER TD5 HT Gorbaczov
sorry ale ja tego nie organizuje, jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione. a co do jezdzenia turystycznegoseburaj pisze:a kto tam jest nadlesniczym ? macie jakies zgody ?

Gorbaczov pisze: jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione.
nie zawsze tak bywa...
Olek nie moja imprezka, on jest tylko 12 km ode mnieLR_Olek pisze:Gorbaczov pisze: jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione.
nie zawsze tak bywa...

Gorbaczov pisze:Olek nie moja imprezka, on jest tylko 12 km ode mnieLR_Olek pisze:Gorbaczov pisze: jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione.
nie zawsze tak bywa...
chodzi mi o to,ze stwierdzenie "jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione"
nie zawsze jest prawdziwe, bo ludzie sa tylko ludzmi
nio nio zgadzam sie, to tylko systemLR_Olek pisze:
chodzi mi o to,ze stwierdzenie "jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione"
nie zawsze jest prawdziwe, bo ludzie sa tylko ludzmi
ale to już jakby co problem organizatoraLR_Olek pisze:Gorbaczov pisze: jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione.
nie zawsze tak bywa...

andrzej:) pisze:ale to już jakby co problem organizatoraLR_Olek pisze:Gorbaczov pisze: jak jest rajd widocznie, wszsytko jest zalatwione.
nie zawsze tak bywa...
ano niby tak,ale to:
np. uczestnik moze zostac zaaresztowany przez rolnika,policje, straz lesna, kogokoliwek...
pozniej moze dostac mandat od jakiejs sluzby lub miec utarczke slowna z rolnikiem
itp.
znane sa takie przypadki
ale zawsze legalny Uczestnik ma (teoretyczny) regres do Organizatora 

robok rzępoli w harapuciu