Ciężki ... ale pod ręką dobrze leżychera pisze:Igorka a jaki masz rozmiar biustu

Moderator: moralez
Ciężki ... ale pod ręką dobrze leżychera pisze:Igorka a jaki masz rozmiar biustu
Waha, lalla. Igorka, przyjmujemy Cię (tylko zmień chociaż nicka na mniej męski) - nawet jeżeli jako rozmiar podasz wagę albo uszy jamnika (trochę gorzej leżą), bo coś mi się zdaje, że na zdjęciu to bardziej koła zapasowe po wulkanizacjiIgor909 pisze:To i ja się piszę do tego klubikunomad-ka pisze: Ale klubik i tak zakładamy
Jestem kobietą ...
chera pisze:Kurcze ale bym pojechala na takie zasluzone wakacje ... ale moje komoreczki rosna i nie moge ich zostawic, zobowiazalam sie to muszeNomadka daj troche wiecej szczegolow.. bo az milo sobie pomazyc. Same baby to bedzie nudno, ja sie pisze jak przyjmiemy facetow. Moze wyzwanie dla was Panowie. Jak macie dosyc gadania waszych matek zonek i kochanek ile to czasu spedzacie na rajdach i w garazu to zarazcie je offroadem, ostateczny argument maseczki z blota wygladzaja cere i to gratis
Seburaj zarzucil Nomadce komercje ale co w tym zlego ze dziewczyna chce zrobic jakias fajna impreze. Pierwszy raz zawsze jest trudny. Ja trzymam kciuki i mysle ze mozesz liczyc na pomoc fachowa i merytoryczna ze strony kolegow. Igor a moze tak Wilcze Echa Marokoko
chera pisze:rocznic slubu jeszcze nie ma ale moze tak podroz poslubnano ale najpierw musze dostac ten pierscionek
Coraz bardziej mi sie podoba pomysl tego wyjazdu, dwa lata temu bylismy w cieplych krajach i poprostu nuda jak sie nie lubi lezec na plazy... a tutaj wszystko na raz
Pozdrowionka:)
skipperkowa pisze:Dziewczyny!!!
Jesteśmy z Wami![]()
Aczkolwiek nie do końca zgadzam się z twierdzeniem że "baba w błocie" to dziwadło nie z tej ziemi. Ja czuję ogromne wsparcie ze strony mojego męża który doprowadza nasz samochodzik do stanu używalności po każdej wizycie w błocie i dzielnie nam dopinguje![]()
Pozdrawiam
She pisze:Cześć kobitki! Jak dobrze, że powstał ten wątek - od razu się tu (na forum) człowiek raźniej czuje![]()
Ja na razie się dopiero czaję do off-roadowych wyczynów, ale bakcyla już połknęłam, a o moją Suzę jestem nawet zazdrosna(Wy też tak macie, że nie lubicie oddawać kierownicy swojego autka w czyjekolwiek ręce?
kurcze, bo u mnie coś takiego występuje i sama jestem w szoku, że kupa żelastwa może wywoływać takie emocje
)
Pozdrowienia!
PS. skipperkowa - ładny kolorek dachu
bert pisze:no dobra... to ja, mimo, ze na pewno nie jestem Kopernikiem, zrobie dla Was kobiety (powiedzmy sobie do 10 autek- znajdzie sie tyle az ) zupelnie za nic fajna trase, taka okolopomeraniowa, np w styczniu...., no na 48 godzin...
Co Wy na to ?
Norbert J. Zbróg
kibu pisze:podbijam temat...
Witam serdecznie!
Off wciągnął mnie niedawno i z chęcią pojeździłabym z jakimiś babskimi fachowcami!
Może jakiś spontan babski na piwne spotkanie w Wawce? z perspektywą rozwoju w kierunku wyprawy w Polskę? Może są tu jakieś wyzwolone i chętne dziołchy do sprawdzenia własnych sił w offie i wyrwania się z codziennej babskiej prozy życia? Faceci mile widziani, ale jako piloci i siła mięśni![]()
Co sądzicie?
Dakarek super perspektywa, ale może za rok....
o kurrrcze... ale się zgapiłam - a chociaż bym się pogapiłanomad-ka pisze:Dziewczyny, dostałam info, to się dzielę, bo fajna impreza się szykuje: http://www.motocaina.pl/Puchar_Kobiet_M ... 751,1.html
hmy...RóżowaIwona pisze:Bert nie zauważyłeś,że organizowane imprezy dla Pań to jest utopia,zadna z nich nie przyjedzie na Twoją imprezę bo..........miliony powodów Ci podadzą,na Ślasku jest pięć dziewczyn,które tatarzą w terenie,ale one jeźdzą a nie snuja planów,coby było gdyby.......,w ogóle to nienawidzę kasztaniarzy, którzy nic nie wnoszą,a chce być guru
RóżowyRóżowaIwona pisze:Bert nie zauważyłeś,że organizowane imprezy dla Pań to jest utopia,zadna z nich nie przyjedzie na Twoją imprezę bo..........miliony powodów Ci podadzą,na Ślasku jest pięć dziewczyn,które tatarzą w terenie,ale one jeźdzą a nie snuja planów,coby było gdyby.......,w ogóle to nienawidzę kasztaniarzy, którzy nic nie wnoszą,a chce być guru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość