Szukam ludzi z Łodzi i bliskich okolic
Łódź City
Moderator: moralez
Re: Łódź City
Probowalem pukac na forum regionalne i klubu, ale nikt nie odpowiada.circos pisze:Czołem![]()
Szukam ludzi z Łodzi i bliskich okolic
Mnie czasem mozesz spotkac w iron horsie, wisza tam nalepy lodz 4x4 - na piwo dlugo mnie nie trzeba namawiac
Isuzu Monterey 3.1 LTD, +2", Safari snorkel, Superwinch, KL78 32"
• trooper4x4.pl
• trooper4x4.pl
- luceklucky
-

- Kontaktowanie:
- luceklucky
-

- Kontaktowanie:
Latamy prawie w każdy weekend
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na http://www.lodz4x4.pl/forum/
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na http://www.lodz4x4.pl/forum/
Jutro wymiana sprężyn na tyle, później sesja, sesja poprawkowa(
) i będzie czas na spotkanie się z Wami w terenie 
Zielony Autobus 2,7TDi
Proszę o usuniecie moich 4 poprzednich postów... To nowe forum jest tragiczne. Ciągle się zawiesza i blokuje...
Przepraszam za powstałą sytuacje.
Zielony Autobus 2,7TDi
- luceklucky
-

- Kontaktowanie:
@Browning, możesz sam usunąć swoje posty
Mam wrażenie że się już kiedyś spotkaliśmy u Was pod sklepem, chyba się pakowałeś na jakieś polowanie. Ja podjechałem zielonym Subaru imprezą i sprawdzałem coś pod machą
Dobrze kojarzę? Jak się mylę to sorry
Mam wrażenie że się już kiedyś spotkaliśmy u Was pod sklepem, chyba się pakowałeś na jakieś polowanie. Ja podjechałem zielonym Subaru imprezą i sprawdzałem coś pod machą
Skoro tak mówisz to jest to bardzo prawdopodobneluceklucky pisze:@Browning, możesz sam usunąć swoje posty![]()
Zielony Autobus 2,7TDi
- luceklucky
-

- Kontaktowanie:
- luceklucky
-

- Kontaktowanie:
Nooo, to macie pewnie jeszcze L200 a jak sobie postrzelacie to przywozicie te zdechlaki później do nas

luceklucky pisze:Nooo, to macie pewnie jeszcze L200 a jak sobie postrzelacie to przywozicie te zdechlaki później do nas![]()
PS. Sprężyny nowe są założone... Teraz jeszcze tylko trochę wolnego czasu...
Zielony Autobus 2,7TDi
impreza bedzie 16 czerwca , zgode na tereny mamy , zgode na jedną przeprawe w 90%, pomoc służb miejskich też , impreza bez ciśnienia , w imprezie będą brały udział motocykle crosowe, quady i auta terenowe , wyciągarki będą po plombowane , w rachube tylko wchądzą ręczne tirfor, hi-lift , trapy , szpadle , bloczki , kinetyki i inni uczestnicy , bedzie wpisowe symboliczne, każda załoga dostanie miche , narazie tyle
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup
790-71-74-74