Bananbanan pisze:siostrą ?

Moderator: moralez
Hubert a organizowanie rajdu w 2002r dla domu dziecka we Wierzchowie/k. Człuchowa - bardzo zacny celHUBA pisze:nie bede Ci tego uowadniał chociaż w sumie 1 przykład nie zaszkodzi:Biga pisze:Podaj jakies fakty to pogadamy.HUBA pisze: to niech Ci się nie wydaje, jak bedziesz pewny to wtedy pisz bo chyba za duzo Ci sie wydaje
sponsorowalismy VIII Rundy RMPST Chojnice 2002 - 2003 - i napewno 2004
oprócz tego ukladanie tras na zloty i rajdy w Chojnicach i wile innych
WowHUBA pisze:nie bede Ci tego uowadniał chociaż w sumie 1 przykład nie zaszkodzi:Biga pisze:Podaj jakies fakty to pogadamy.HUBA pisze: to niech Ci się nie wydaje, jak bedziesz pewny to wtedy pisz bo chyba za duzo Ci sie wydaje
oprócz tego ukladanie tras na zloty i rajdy w Chojnicach i wile innych
nie obrabowałam z Hubertem bank w SzwajcariiBiga pisze:WowHUBA pisze:nie bede Ci tego uowadniał chociaż w sumie 1 przykład nie zaszkodzi:Biga pisze: Podaj jakies fakty to pogadamy.
oprócz tego ukladanie tras na zloty i rajdy w Chojnicach i wile innych6 Jestem pod wrazeniem
I to z wlasnych zarobinych
5
Encyklopedia Multimedialna:HUBA pisze:czytałem czytałem i nie tylko o nimzbig pisze:No cóż każdy ma idoli na swoją miarę i..czasyHUBA pisze: - jak zrobisz tyle dla polskiego sportu co np. M.W...![]()
P. S. A może tak dla odmiany poczytyłbyś o Sobiesławie Zasadzie ?
M.W. nie jest moim idolem
możesz mi napisać szanowny i inteligentny kolego który tele zrobił dla sportu co to znaczy harytatywnośc bo takiego słowa nie ma w słowniku Jezyka Polskiego?????????/Biga pisze:Dominika, mieszasz harytatywnosc ze sportem chyba.Dominika pisze:Hubert a organizowanie rajdu w 2002r dla domu dziecka we Wierzchowie/k. Człuchowa - bardzo zacny cel
Ale jest charytatywnyDominika pisze:możesz mi napisać szanowny i inteligentny kolego który tele zrobił dla sportu co to znaczy harytatywnośc bo takiego słowa nie ma w słowniku Jezyka Polskiego?????????/Biga pisze:Dominika, mieszasz harytatywnosc ze sportem chyba.Dominika pisze:Hubert a organizowanie rajdu w 2002r dla domu dziecka we Wierzchowie/k. Człuchowa - bardzo zacny cel
Biga pisze:Ale jest charytatywnyDominika pisze:możesz mi napisać szanowny i inteligentny kolego który tele zrobił dla sportu co to znaczy harytatywnośc bo takiego słowa nie ma w słowniku Jezyka Polskiego?????????/Biga pisze: Dominika, mieszasz harytatywnosc ze sportem chyba.i Charzykowy tez jest
Nie kumasz fonetycznie?
Jak mnie Hubert (Mściciel) dopadł to zapomniałem gdzie jest "c" na klawiaturze.Dominika pisze:a już myślałam że tę lekcje Polskiego ominąłeś no ale dobrze że ruszyły się szare komórki
Więc:
pomoc dla kogokolwiek/czegokolwiek co tej pomocy potrzebują jest charytatywnością!!
po 2 to ten Rajd dla domu dziecka był faktycznie mieszanką spotru i CHarytatywności i z dziećmi po Charzykowach na owym rajdzie też jeździliśmy
po 3 fonetycznie kumam!!
Nieprawda, to my napisaliśmy co myślimy a Ty nas (ich) za to zaatakowałaś..Dominika pisze:ja napisałam to co myślę a reszta tego po prostu nie uszanowałazbig pisze:To prawda ale to Ty zaczęłaś..Dominika pisze:chłopaki przesadzacie troche i tyle Wam powiem!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość