"nie tylko dla komandosów"
Moderator: moralez
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Było już kiedyś o tym, w wątku chyba o tamtym Wertepie. Nie byłeś Mikołaj na miejscu i nie widziałeś wszystkiego, ale możesz przewinąć sobie kasete i zobaczyć jak pilot z Defa podczepił linę i dlaczego do zewnętrznego haka?Mikołaj pisze:ci wyciągający defa dali popis mistrzowski![]()
i poszło w polskę jacy to inteligenci ci ofrołderzy...

Ale Unimogiem lepiej byłoby wyciągać do przodu a nie na skos... Bynajmniej coś się działoKosiak pisze:Było już kiedyś o tym, w wątku chyba o tamtym Wertepie. Nie byłeś Mikołaj na miejscu i nie widziałeś wszystkiego, ale możesz przewinąć sobie kasete i zobaczyć jak pilot z Defa podczepił linę i dlaczego do zewnętrznego haka?Mikołaj pisze:ci wyciągający defa dali popis mistrzowski![]()
i poszło w polskę jacy to inteligenci ci ofrołderzy...A gość w Unimogu jak siedzi w środku i mu krzyczą "wyciągaj" to po prostu wyciąga

Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Wiesz ile normalnie trzeba zapłacić za taką reklamę by tak często pokazywali Cię na TVP?Silvestr pisze:Ale Unimogiem lepiej byłoby wyciągać do przodu a nie na skos... Bynajmniej coś się działo![]()

Materiał nie był dokładną powtórką bo dotyczył ogólnie "szykowania auta do off-roadu", ale poza gadką Miniaka były wykorzystane w nim z tego co mówicie materiały archiwalne, napewno z ostatniego Wertepu i być może (nie wiem, bo nie oglądałem) z III Mazurskich.
Muszę przyznać, że sposób genialnyKosiak pisze:Wiesz ile normalnie trzeba zapłacić za taką reklamę by tak często pokazywali Cię na TVP?Silvestr pisze:Ale Unimogiem lepiej byłoby wyciągać do przodu a nie na skos... Bynajmniej coś się działo![]()
![]()

A to przepraszam, z tamtej strony nie chodziłem, okupowałem pozycję bliżej wjazdu...Kosiak pisze: Poza tym kawałek do przodu podciągnąć Defa by się dało, ale zaraz dalej była na wprost pionowa skarpa a Unimog wyciągał od razu do wyjazdu. Innych nie wywrócił jakoś, tylko tych od liny zapiętej po zewnętrznej...
Silvestr
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie: