http://youtu.be/ux3C0IuHYCA
Moderator: moralez
NieźleWojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
Czy ktos tak jak ja nie widzial jeszcze ZADNEJ czesci ?
kpeugeot pisze:ja z całą rodziną w sobotę
JaWojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
Wojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
Kabal pisze:NieźleWojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
Czy ktos tak jak ja nie widzial jeszcze ZADNEJ czesci ?Ja się za to zapytam na marginesie sagi, kto oglądał "Ewoki. Bitwa o Endor"?
jaMichał4x4 pisze:JaWojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
Jakoś w pierwszej czy drugiej klasie podstawówki spędzili szkołę do kina,Wojtek_W pisze:Ja z ciekawosci zapytam, bo za wytrawnego kinomaniaka sie nie uwazam, ale cos juz tych filmow w zyciu widzialem.
...a to widzieliście? "The Star Wars Holiday Special"kpeugeot pisze:Nawet nie wiedziałem ze takie cos jestKabal pisze: NieźleJa się za to zapytam na marginesie sagi, kto oglądał "Ewoki. Bitwa o Endor"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość