film z kobietą...
Moderator: moralez
film z kobietą...
Jak ktos ma kobiętę i chce się jej podlizać to polecam film komedio romantyczny pt."to własnie miłość" . Romantyk jak romantyk a humor angielski ale jak dla mnie spoko. można oko zawiesić
Nissan patrol k160 Rurak 2,8 benzyna spoa, BF mt 35/12.5/15 + mechanik

będziecie mieli wtedy szanse np. jeśli będzie się bała - poczuć się jak hi hi opiekun

ja osobiście uwielbiam tego typu filmy

Walis twierdzi, że jestem nienormalna

od 2003 NIVKI '84 niet
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: film z kobietą...
Tiaa...czakii pisze:Jak ktos ma kobiętę i chce się jej podlizać to polecam film komedio romantyczny pt."to własnie miłość" .

Mercedes-Benz Military Vehicles: Nothing can match experience.
znajomy miał taką przygodę ze przyszedł do domu patrzy a zona oglada tą romantice oczywiscie jakis brazylian leciał no to on sie pierdolnął spac, budzi sie patrzy a serial dalej leci, a on se myli "qwa tak krótko spałem"- patrzy na zegarek a takm 4h minęło.Poprostu w tych brazyliskich serialach to maą jedną obsade która napierdala we wszystim w czym sie da gracbanan pisze:
dobrze, że nie mamy tego kanału romantica...bo bym zwariował...
Forek narazie... 

jeśli nie oglądaliście, polecam "REQUIEM FOR A DREAM" ("Requiem dla snu")
żaden film nie zrobił na mnie większego wrażenia, w kinie przez ostatnią godzinę nikt nie powiedział słowa, a na "cube" który leciał po nim ludzie się po prostu śmiali dla odreagowania

pewnie i tak nie oglądniecie go z polecenia, ale mimo to zapodaję jego tytuł...
naprawdę warto
żaden film nie zrobił na mnie większego wrażenia, w kinie przez ostatnią godzinę nikt nie powiedział słowa, a na "cube" który leciał po nim ludzie się po prostu śmiali dla odreagowania

pewnie i tak nie oglądniecie go z polecenia, ale mimo to zapodaję jego tytuł...
naprawdę warto
he u was też był maraton? o ile pamiętam to wtedy jeszcze leciał "fight club" i coś tam jeszcze....MaciekK pisze:jeśli nie oglądaliście, polecam "REQUIEM FOR A DREAM" ("Requiem dla snu")
ale "requiem for a dream" faktycznie robi wrażenie, takoż polecam!

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Discotheque
-