Odwróceni
Moderator: moralez
Odwróceni
Witam, co szanowni koledzy sadza o serialu Odwróceni, mi osobiscie sie on bardzo podoba i uwazam ze jest to jeden z najlepszych seriali kryminalnych jakie byly do tej pory
pzdr
pzdr
XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"
Lubelskie Forum www.graty4x4.fora.pl
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Najmłodszy_Gazowiec
no zalezy kto co lubli w pitbullu jest glownie o policjantach, a w odwróconych to jest tam bardziej watek mafijny co mi bardziej odpowiada
pzdr

pzdr
- Najmłodszy_Gazowiec
kumpel mi mowil ze podobno jest 14 sztuk
Odwróceni
- prawie na faktach( serial)- Szybki -> Preshing, reszty towarzystwa nie do końca moge przypasować. Niejaki red. Jachowicz dużo pisal o Pruszkowie i Wolominie swego czasu, na TVN bylo chyba "Alfabet mafii". Większośc postaci i zadarzeń miala realne odzwierciedlenie
Pitbul
- Patryk Vega i "Prawdziw Psy"dokument na TVP1 zprzed kilku lat. Też większość na faktach.
Oba filmy na wysokim poziomie, chociaż moim zdaniem Owróceni bardziej ugrzecznieni( patrz nieżyciowe rozmowy w KSP)

Pitbul

Oba filmy na wysokim poziomie, chociaż moim zdaniem Owróceni bardziej ugrzecznieni( patrz nieżyciowe rozmowy w KSP)
To chyba było inaczejczarny bielsko pisze:nic nadzywczajnego... najpierw zrobili film (swiadek koronny) a potem na jego podstawie zrobili serial o tym co bylo wczesniej zanim Blacha zostal swiadkiem koronnym... teraz tylko fabula jest rozwinieta...

"Świadek Koronny" to taka zajawka własnie serialu, który
jak sami widzicie przynosi o wiele wyższe dochody z reklam
niż długi metraż

Tak to teraz jest, na przykładzie ogromnej oglądalności i dochodów z
reklam podczas emisji "Magdy M." zrobili "Odwróconych" po to by zarabiać, co tydzień o jednej porze i w najlepszym czasie antenowym -
tak się teraz robi kaskę

A co do samego serialu to jest o wiele bardziej treściwy niż "Świadek
Koronny"

Chevissan@33"(Y61) V8 Diesel
Disco2 TD5
Disco2 TD5
Odwróceni mają jeszcze jedną ciekawa cechę.
W usłudze VOD na "n" są pokazywani w HD (1080i) z dźwiękiem 5.1. Tak samo można tam było zobaczyć "Świadka".
Co tydzień z przyjemnością ogladam obraz jak żyleta, co więcej - "n" pokazuje odcinki na tydzień przed TVN...
Na dużym ekranie jakość jest fantastyczna. To chyba pierwsze polskie profesjonalne produkcje dostępne w High Definition i pierwsza usługa VOD HD w Europie.
W usłudze VOD na "n" są pokazywani w HD (1080i) z dźwiękiem 5.1. Tak samo można tam było zobaczyć "Świadka".
Co tydzień z przyjemnością ogladam obraz jak żyleta, co więcej - "n" pokazuje odcinki na tydzień przed TVN...
Na dużym ekranie jakość jest fantastyczna. To chyba pierwsze polskie profesjonalne produkcje dostępne w High Definition i pierwsza usługa VOD HD w Europie.
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
- UAZ Adventure
ostatnio jechalem takim 280 benz jak do tego wsiadalem to az sie prawie poplakalem taak piekny samochodlisiurski pisze:Ja tam osobiście 123 w "kupe" wolę bo mnie się bardziej podoba, ale dobre 126 też nie jest złe i nie myślę w tym momencie o fiacie

20 patoli kolo zaplacil

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
Chcialem sie poprawic odwroconych jest 13 idcinkow i w ten piatek bedzie ostatni