Link do filmików UAZ

Widziałeś ostatnio ciekawy film w kine czy na video ?

Moderator: moralez

Awatar użytkownika
nie_mientki

Link do filmików UAZ

Post autor: nie_mientki » śr sty 28, 2004 2:13 pm

http://www.uazitalia.net/video.htm

Zobaczcie jeśli chcecie, ja obejrzałem kilka , bez rewelacji ale też nie najgorsze

Awatar użytkownika
Slawquu
Kontaktowanie:

Post autor: Slawquu » śr sty 28, 2004 7:12 pm

no juz tez jakis czas temu ogladałem...nie mientki...TY fan mody na sukces takie rzeczy oglądasz...wstydziłbys sie...lepiej bys sie uazem zajał a nie filmy Ci w głowie
UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...

Awatar użytkownika
nie_mientki

Post autor: nie_mientki » śr sty 28, 2004 10:12 pm

Slawquu pisze:no juz tez jakis czas temu ogladałem...nie mientki...TY fan mody na sukces takie rzeczy oglądasz...wstydziłbys sie...lepiej bys sie uazem zajał a nie filmy Ci w głowie
A zająłem się Uazem, zająłem. Sfilmowałem i oglądam :). Siedzi w garażu i czekam do wakacji bo teraz moge przy nim być góra 8h na tydzień, a dużo w takim czasie nie można zrobić.

Awatar użytkownika
Slawquu
Kontaktowanie:

Post autor: Slawquu » śr sty 28, 2004 10:40 pm

nie_mientki pisze:
Slawquu pisze:no juz tez jakis czas temu ogladałem...nie mientki...TY fan mody na sukces takie rzeczy oglądasz...wstydziłbys sie...lepiej bys sie uazem zajał a nie filmy Ci w głowie
A zająłem się Uazem, zająłem. Sfilmowałem i oglądam :). Siedzi w garażu i czekam do wakacji bo teraz moge przy nim być góra 8h na tydzień, a dużo w takim czasie nie można zrobić.

oj mientki ty jak zwykle mataczysz po kolejnym odcinku mody na sukces oj nie ładnie... :P
UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy”