Moab
Moderator: moralez
Re: Moab
Takie filmy z przyjemnością się ogląda- dobra jakość nagrania, fajna muzyka... Ponadto takich terenów, wrażeń to pewnie większość nie doświadczy więc tym bardziej ogląda się od deski do deski 

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
stebel pisze:Film z naszego ostatniego wypadu do Moab:
http://www.youtube.com/watch?v=8GDmWaO22w8

czad

zajebiste zużycie opon- cała trasa ładnie nagumowana

stebel pisze:...mysle ze po takim tescie bede mial co opisywac

Jimny 

ja tam sie nie znam, ale jakby troche powietrza upuscic to byscie na te kamienie wjechali, zamiast odbijac sie jak pileczki spadac z powrotem - ale moze w Moab sie inaczej jezdzi...

Mistrzow uprasza sie o spokoj
powiem tylko tyle:
Zajebioza poprostu !
Zajebioza poprostu !

XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"
Lubelskie Forum www.graty4x4.fora.pl
Lubelskie Forum www.graty4x4.fora.pl
- stebel
- Kontaktowanie:
O "miszczu" dzieki za rade.tybero pisze:ja tam sie nie znam, ale jakby troche powietrza upuscic to byscie na te kamienie wjechali, zamiast odbijac sie jak pileczki spadac z powrotem - ale moze w Moab sie inaczej jezdzi...![]()

....w oponach mialem 10 PSI czyli 0.6 atmosfery

Si vis pacem para bellum.
- stebel
- Kontaktowanie:
Jak potrzebujesz przewodnika to daj znac....chetnie sie do Moab przejade z jakims towarzystwem z Polski.Mroczny pisze:późno zobaczyłem film... ale chyba mam plan na następne wakacje
git zabawa, zazdroszczę
Moge Ci podac namiary na dobra wypozyczlnie jeepow, motele, kempingi itp.
Si vis pacem para bellum.
stebel pisze:O "miszczu" dzieki za rade.tybero pisze:ja tam sie nie znam, ale jakby troche powietrza upuscic to byscie na te kamienie wjechali, zamiast odbijac sie jak pileczki spadac z powrotem - ale moze w Moab sie inaczej jezdzi...![]()
![]()
....w oponach mialem 10 PSI czyli 0.6 atmosfery...podobnie reszta ekipy
a to juz jak tam stryjenka uwaza...

Mistrzow uprasza sie o spokoj
gitesstebel pisze:Jak potrzebujesz przewodnika to daj znac....chetnie sie do Moab przejade z jakims towarzystwem z Polski.Mroczny pisze:późno zobaczyłem film... ale chyba mam plan na następne wakacje
git zabawa, zazdroszczę
Moge Ci podac namiary na dobra wypozyczlnie jeepow, motele, kempingi itp.

będę atakował w odpowiednim czasie
żona już dawno mnie nękała na odwiedziny familii więc połączę przyjemne z przyjemnym