Ford F250 vs F350 - pytanie
Moderator: Student
Re: Ford F250 vs F350 - pytanie
misiul, odsniezac w zimie tez nim musisz? bo jak nie, to moze gosc sprzeda bez pluga, taniej bedzie... 

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:

Generalnie za drogi jest, ale jakby sie solidnie potargowac... za 20 wzialbym bez gadania, ale to moze nie przejsc

7.3 diesel jest bardzo udanym silnikiem, więc jeśli tylko podany egzemplarz nie przekręcił już dwa razy licznika to będzie hulać
Ale osobiście nigdy nie kupiłbym wersji z manualem. Odradzam ze względu na dużą twardość - po pewnym czasie zauważysz, że Twoja lewa noga jest grubsza

Ale osobiście nigdy nie kupiłbym wersji z manualem. Odradzam ze względu na dużą twardość - po pewnym czasie zauważysz, że Twoja lewa noga jest grubsza

Chevy Tahoe 5.7 V8
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Hmm... mam bardzo twardy pedał w sprinterze, dałbym radę. Gorzej w amerykanach jest zazwyczaj z trwałością manuali.
- bullterrier
-
- Kontaktowanie:
... a prawa ręka o wiele grubsza od lewejsmuggler pisze:7.3 diesel jest bardzo udanym silnikiem, więc jeśli tylko podany egzemplarz nie przekręcił już dwa razy licznika to będzie hulać![]()

No tego to bym raczej nie powiedzał. Albo bym nie generalizował. Skrzynie manualne w Ramach są mocne jak cholera i wręcz słyną z tego. Lecz kulktura pracy , cechy eksploatacyjne i ergonomia .... jak wyżejMisiek Bielsko pisze: Gorzej w amerykanach jest zazwyczaj z trwałością manuali.

Nie istotne czy amerykaniec czy japończyk; jak jest zjechany... to doopa

Ram 2500HD 488cin V10
akurat manuale w hmerykańskich pikapach są bardzo wytrzymałe nie ważne w jakiej marce, nie wiem skąd ta opinia o ich kiepskości
ale fakt są dość ciężkie w wajchowaniu

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
jak nie chcesz zostać ekspertem i pasjonatem - omijaj z daleka
jak chcesz się doktoryzować z amerykańskiej motoryzacji lat 80tych - kupuj. Poznasz nowych ludzi, sporo nawet; mechaników, sprzedawców, kurierów, psychoanalityków.

jak chcesz się doktoryzować z amerykańskiej motoryzacji lat 80tych - kupuj. Poznasz nowych ludzi, sporo nawet; mechaników, sprzedawców, kurierów, psychoanalityków.

z doświadczeń ze skrzyniami BA w pipachmudder pisze:akurat manuale w hmerykańskich pikapach są bardzo wytrzymałe nie ważne w jakiej marce, nie wiem skąd ta opinia o ich kiepskości![]()

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie - z pipów ta opinia.
Wybiłem sobie klocka z głowy. Kryzys jest, roboty mam mało, poczekam na lepsze czasy.
Wybiłem sobie klocka z głowy. Kryzys jest, roboty mam mało, poczekam na lepsze czasy.