czy warto ? Explorer 93/94 poj.4000 + gaz za 17000zł

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

Eryk
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

czy warto ? Explorer 93/94 poj.4000 + gaz za 17000zł

Post autor: Eryk » pn sie 22, 2005 5:45 pm

Autem będę jeżdzić 90 % po czarnym jeśli teren to lekki ,a zimą w góry na narty.Ciekawi mnie ile taki syf pali w mieście jak ogólnie eksplatacja części itd. I jak wrażenia z jazdy w porównaniu z frotą long.Terenówki nigdy jeszcze nie miałem ,ale szukam i nie chcę się wrzucić jeżdziłem dzisiaj frotą 2.3tdi long jazda jak w starym tarpanie (nie honkerze) zobaczę jeszcze kilka może to tylko tak trafiłem dzisiaj.Proszę o rady ford ,frota czy coś innego proponujecie może pajero? ??

wrc

Post autor: wrc » czw sie 25, 2005 9:26 pm

zrob sobie wycieczke hiszpanem to jest "tarpan" :)21

Awatar użytkownika
kra

Kontaktowanie:

Post autor: kra » wt sie 30, 2005 10:05 am

hello!

ja mam explorera z 96 - komfort jazdy super (prawie jak osobowy tzn lepiej bo to suv ;) ) jesli chodzi o wygode to po prostu czad, z tylu kanapa taka sobie natomiast i pasazerowie na dluzszych odcinkach ciut jecza ale spoko ;)

z 94 roku exp tez jezdzilem i tez jest czad
ogolnie to exp jezdzi sie bardziej jak osobowka, buja jak na okrecie , na zakretach spoko, miej czuc dziury w asfalcie, na lekkiej wertepy i podjazdy super sprawa, wjedzie tam gdzie osobowy nie da rady ale na ciezkie sprawy to sie nie nadaje, do luzik turystyki tak :)

no i paka z tylu ze hohohoooo :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”