Gumy w przednim wachaczu (zawieszenia)
Moderator: Student
Gumy w przednim wachaczu (zawieszenia)
mam pytanie. jak wymienić gumy w przerdnich wachaczach. Chodzi mi o takie gumy które są na nońcu wachcza. łącza one zawieszenie z ramą. mam je wyrobione. wygląda na to ze wymienia sie to bez problemowo, ale juz sie dowiedziałem ze jest jakiś mały myk i ze trzeba to robić w 2 osooby, bo coś tam jest.
I dlatego mam pytanie, czy ktoś to robił i jak mam to zrobic. niestety musze oszczedzac na mechanikach i dlatego wiele rzeczy robię sam.
Prosze o inforemacje.
I dlatego mam pytanie, czy ktoś to robił i jak mam to zrobic. niestety musze oszczedzac na mechanikach i dlatego wiele rzeczy robię sam.
Prosze o inforemacje.
Była Vitara, byłe inne chocki klocki, a teraz jest Disco (jak na razie)
Wczoraj dowiedziałem się w warsztacie, że jak będę się mocno naprzykrzał, to jest szansa, że w przyszłym tygodniu zrobią mi te gumy (albo zaczną)
Jeśli do tego czasu nie zmienisz swoich, to dam Ci znać, co to za myk. Chyba, że chcesz zobaczyć osobiście, to się jakoś umówimy w warsztacie na moment zmiany gumy, żebyś sobie obejrzał osobiście.

Ave Caesar!
Pajero znowu w przebudowie.
Photo by: pwiecko
Pajero znowu w przebudowie.
Photo by: pwiecko
Ja tam prawie zadnego sklepu nie znalazlem w necie który by chandlował cześciami do Fordów Explorerów. moze inaczej. kazdy serwis sprzeda si ten komplet za 376zł sztuka, a ja szukam skleów z zamiennikami. narazie znalazlem tylko ten www.asjauto.pl i tam sa takie ceny. A jak znajdziesz jakies inne sklepy z czesciami to daj znac 

Była Vitara, byłe inne chocki klocki, a teraz jest Disco (jak na razie)