Zdjęcia Ford Explorer
Moderator: Student
Zdjęcia Ford Explorer
Witam
przygotowuję artykuł o Fordzie Explorerze, od początku produkcji do teraz.
Poszukuję zdjęć poszczególnych edycji. Już trochę nazbierałem, ale chyba jeszcze brakuje. Może ktoś dysponuje fajnymi fotkami ze starych katalogów i jest w stanie pomóc w ich opisie?
Ewentualną pomoc proszę na redakcja @ WYPRAWY4x4.pl
Pozdrawiam emsi
przygotowuję artykuł o Fordzie Explorerze, od początku produkcji do teraz.
Poszukuję zdjęć poszczególnych edycji. Już trochę nazbierałem, ale chyba jeszcze brakuje. Może ktoś dysponuje fajnymi fotkami ze starych katalogów i jest w stanie pomóc w ich opisie?
Ewentualną pomoc proszę na redakcja @ WYPRAWY4x4.pl
Pozdrawiam emsi
dzięki, do tego artykułu szukam zdjęć samochodów orginalnych, bez przeróbek
zależy mi na oryginalnych zdjęciach z katalogów etc.
a wszelkie info na temat przeróbek też mnie interesują, do innych artykułów, w końcu mają się one komuś przydawać
pozdrowienia i czekam na odzew - czy nikt z fanów explorera nie ani jednego katalogu
emsi
a wszelkie info na temat przeróbek też mnie interesują, do innych artykułów, w końcu mają się one komuś przydawać

pozdrowienia i czekam na odzew - czy nikt z fanów explorera nie ani jednego katalogu

emsi
Ale kombinujesz zamiast pytać u źródła.emsi pisze:dzięki, do tego artykułu szukam zdjęć samochodów orginalnych, bez przeróbek
emsi