Ford Maverick/Escape
Moderator: Student
Ford Maverick/Escape
Witam!czy ktoś z Was ma może Forda Mavericka/Escape model po 2001 roku?Mam takie autko z 3-litrowym silnikiem i automatem 2004 rok sprowadzony z Kanady i w zasadzie to oprócz jednego takiego auta które widziałem w Łodzi nigdy nikogo nie spotkałem.Chciałbym wymienić się jakimiś informacjami na temat tego auta tym bardziej że przy zakupie nie dostałem do niego żadnej instrukcji obsługi więc chętnie dowiedziałbym sie czagoś od ewentualnych posiadaczy.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy fordów i Forumowiczów!
w sumie jak na SUV-a to on jest fajny i dziwie sie dlaczego tak mało popularny u nas. nie jest taki wielki a i wygląd jak dla mnie niezły tyle że podobno oficjalnie w Polsce a nawet Europie nie sprzedawany w przeciwieństwie do Explorera.pewnie dlatego jest tak mało popularny tylko prywatny import i do tego zza oceanu.dlatego do terenu kupie sobie samuraja i to niebawem bo już na niego choruje od dawna.zresztą moim maverickiem nie pojeździ sie za bardzo w terenie w końcu to SUV