Ford Maverick/Escape

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

martcin
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Ford Maverick/Escape

Post autor: martcin » pt sty 05, 2007 5:50 pm

Witam!czy ktoś z Was ma może Forda Mavericka/Escape model po 2001 roku?Mam takie autko z 3-litrowym silnikiem i automatem 2004 rok sprowadzony z Kanady i w zasadzie to oprócz jednego takiego auta które widziałem w Łodzi nigdy nikogo nie spotkałem.Chciałbym wymienić się jakimiś informacjami na temat tego auta tym bardziej że przy zakupie nie dostałem do niego żadnej instrukcji obsługi więc chętnie dowiedziałbym sie czagoś od ewentualnych posiadaczy.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy fordów i Forumowiczów!

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » pt sty 05, 2007 6:15 pm

jesli sie nie myle to szukaj rowniez jako mazda tribute
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

martcin
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: martcin » pt sty 05, 2007 7:32 pm

myślisz że tych Mazd jest u nas więcej niż Mavericków?jedną widziałem jak byłem nad morzem w sierpniu ale się z nia minąłem tylko
chyba jednak tych Fordów jest jednak więcej

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » pt sty 05, 2007 7:36 pm

martcin pisze:myślisz że tych Mazd jest u nas więcej niż Mavericków?jedną widziałem jak byłem nad morzem w sierpniu ale się z nia minąłem tylko
chyba jednak tych Fordów jest jednak więcej
u nas nie, ale w niemcowni troche tego jezdzi
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

martcin
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: martcin » pt sty 05, 2007 10:19 pm

w sumie jak na SUV-a to on jest fajny i dziwie sie dlaczego tak mało popularny u nas. nie jest taki wielki a i wygląd jak dla mnie niezły tyle że podobno oficjalnie w Polsce a nawet Europie nie sprzedawany w przeciwieństwie do Explorera.pewnie dlatego jest tak mało popularny tylko prywatny import i do tego zza oceanu.dlatego do terenu kupie sobie samuraja i to niebawem bo już na niego choruje od dawna.zresztą moim maverickiem nie pojeździ sie za bardzo w terenie w końcu to SUV

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”