Instalacia elektryczna
Moderator: Student
Instalacia elektryczna
potrzebuje schemat inst. elektrycznej bo bronco II XLT 90r prosze o pomoc . 
- piotr oskwarek
-
POmpa pasuje od scorpio 2.9 EFI jest taka sama te same mocowaniamania1 pisze:Dzieki przegladnolem ta stronke . Moj problem to spalona pompa , potrzebuje jakis zamiennik co moze pasowac . Moje bronco chodzi na gazie, (obecnie stoi) zalalem 10 litrow benzyny i myslalem ze wystarczy nie wystarczylo

Jak nadal potrzebujesz daj znać ma gdzies chyba

UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
witaj Tymon dzieki za posta w piatek znajomy przywiezie mi pompe od scierry 2.0 ohc efi ponoc ma pasowac jak nie to dam znac . przegladalem rowniez forum gaza tam bylbym bardziej obcykany bo mialem kiedys 69a a potem warszawe 223.Przy fordzie jestem zielony duzo elektroniki.Pozdrawiam wlascicieli gazikow.
Tymon ta pompka od scorpio jest taka sama ?czy podobna , bo reszta jak mysle chyba nie. Ja dzisiaj probowalem dopasowac od sierry ale nie wyszlo to zbyt dobrze bo pompka jest o contymetr dluzsza i sitko oryginalne musialem zamienic na inne slowem funkcjonuje na sucho ale nie wsadzilem tego jeszcze do budy. Jezeli jest taka sama to wstrzymam sie z montarzem. A propo co za cholerne sroby dziesiatka za duza a dziewiatka za mala czyzby to sruby calowe a nie metryczne
Taka sama ale od 2.9 EFI musi być a nie od innychmania1 pisze:Tymon ta pompka od scorpio jest taka sama ?czy podobna , bo reszta jak mysle chyba nie. Ja dzisiaj probowalem dopasowac od sierry ale nie wyszlo to zbyt dobrze bo pompka jest o contymetr dluzsza i sitko oryginalne musialem zamienic na inne slowem funkcjonuje na sucho ale nie wsadzilem tego jeszcze do budy. Jezeli jest taka sama to wstrzymam sie z montarzem. A propo co za cholerne sroby dziesiatka za duza a dziewiatka za mala czyzby to sruby calowe a nie metryczne

Sruby są calowe

pompa padla bo przetloczyla juz tyle paliwa co miala . w zbiorniku mialem 25litrow paliwa wiec sie nie zatarla , ale napiecie jakie dochodzi do pompy to 6,5 v a z przekaznika wychodzi 12,5 przy wylacznku zdezeniowym tez jest 6,5 v moze takie slabe napiecie ja zalatwilo? czy takie ma byc? gg5202613 daj znac ile za to
Panowie pomozcie zalozylem nowa pompe chodzi daje 3 atm zalozylem tak jak zdemontowalem ale cisnienie ze zbiornika podawane jest na regolator cisnienia paliwa a z regolatora juz na listwe nie podaje czyzby padl regolator jakie cisnienie powinno byc na listwie?
Ja widzialem inne rozwiazania ,ze regolator cisnienia byl na przelewie z listwy wtryskowej i cisnienie bylo regolowane na listwie a nie przed jak jest teraz u mnie
Ten samochod mnie chyba probuje mam go 2 miesiace a jezdzilem tydzien czy wszyscy posiadacze bronko byli tez tak testowani. dodam jeszcze ze przyjmuje to z usmiechem i mam nadzieje ze to nie walka z wiatrakiem
Ja widzialem inne rozwiazania ,ze regolator cisnienia byl na przelewie z listwy wtryskowej i cisnienie bylo regolowane na listwie a nie przed jak jest teraz u mnie
Ten samochod mnie chyba probuje mam go 2 miesiace a jezdzilem tydzien czy wszyscy posiadacze bronko byli tez tak testowani. dodam jeszcze ze przyjmuje to z usmiechem i mam nadzieje ze to nie walka z wiatrakiem
Ja miałem pierwszy wybuch dwa dni po zakupie.
Sczezła antyzłodziejowa instalacja i tydzień szukałem o co komon.
Potem długo długo nic, aż pojechałem na mutta i zabiłem wtryski wodą.
A tera mi wykupili ostatnie szczęki hamulcowe w sklepie i nie planują sprowadzić kolejnych
Ale generalnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolony

A tera mi wykupili ostatnie szczęki hamulcowe w sklepie i nie planują sprowadzić kolejnych

Ale generalnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolony

a chcesz regenerowane szczeki ? jakby co wal na privStudent pisze:Ja miałem pierwszy wybuch dwa dni po zakupie.
A tera mi wykupili ostatnie szczęki hamulcowe w sklepie i nie planują sprowadzić kolejnych![]()
Ale generalnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolony![]()