Pamiętam

Moderator: Student
Pamiętam
https://www.olx.pl/oferta/jeep-wrangler ... uYCFP.htmlalibia1112 pisze: ↑pt lis 02, 2018 10:30 amskolko?ZbychoS pisze: ↑czw lis 01, 2018 7:12 pmProponuję ( nie bezinteresownie) Jeep Wranglera.
Amerykański jest, czyli koszerny.
Idealny samochód dla początkujących.
Wjedzie na każdy krawężnik, wyjedzie z rowu, zadaje szyku ...
Ma kopyto, jednocześnie nie jest to bryka do szybkiej jazdy.
Oszczędza się na mandatach.
W USA często bywał, bywa ? kupowany jako pierwszy samochód dla młodego adepta.
Przypadkiem mam ...![]()
![]()
![]()
może bronco lyknie
A może ze trzy strony wyżej ktoś już napisał, ze w ostatnich latach spadła lokalna dostępność, trzeba ciągnąć zza wody - długo się czeka i drogo. Nowe jeśli są w sklepach też nie sa rozdawane z darmo. Zmieniła mi się trochę również sytuacja - dopasowałem się (inspired by Sir Francis Galton
Ależ bezdyskusyjnie są. Są również dużo mniej interesujące niż zielone jajka. W ogóle są mało interesujące. Mają tylko jedną, trudną do pominięcia zaletę - działają. I nie wszyscy posiadacze są fanatykami.
Kasa Misiu, kasa ... dla bankruta ...
Ja mam wahadło miedzy dżemikiem a kojotem.
To Wrangler w sam raz pomiędzy. Bierz. Od starszego statecznego pana. Niepalone. Zbycho, prowizję omówimy na pw
bo to prawda
Ja na swoje auta nie narzekałem, też działały. W warunkach różnych, przy przebiegach niebanalnych. Posiadane natomiast wcześniej "niezawodne" japończyki wzbogaciły niezmiernie mój zasób słownictwa w nowe, nieużywane dotąd wcześniej dynamizatory emocjonalne
ehe
odpadłeś w przedbiegach, do najbardziej wyszukanych us aut, max 7 dni pod drzwiami .
bredzisz jak potłuczony kazio po dużym piwie, kup nową piastę za 130$ np. do dyskoteki IV
W sumie to średnio interesuje mnie dostępność części do aut spoza kręgu moich zainteresowań. Do moich aut miałem wszystko. Sprowadzałem z US przełożenia, blokady, etc. Fajny cyrk miałem z blokadą Detroit (Eaton), produkowaną w PL (made in Poland nawet na pudełku było napisane
u VANKING`ów próbowałeś ?
Poprzez pewne działania (oraz przemyślenia) podniosłem poczucie własnej wartości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości