Doskonały plan, mamy podobny ale brakuje plaskacza bez dachu.

Moderator: Student
a taki byłeś radykanly...misman pisze: ↑ndz lis 04, 2018 11:59 amPoprzez pewne działania (oraz przemyślenia) podniosłem poczucie własnej wartościMaslow, Ockham, Galton, Machiavelli, Morris i paru innych gości również mi pomogli, polecam typów
Nie muszę już wydawać pieniędzy na rzeczy, których nie potrzebuję aby podobać się ludziom, których nie znam
W golfie podoba mi się (jak już wspominałem) dostępność dosłownie wszystkiego + akcesoria oraz to, że jest (porównawczo z amcarem) zasilany energią kosmiczną, z niewielkim dodatkiem paliwa
Normalnie przez długie lata nie wiedziałem że tak można: tankować raz na parę dni, a nie parę razy na dzień
Za tyle samo i na tych samych odległościach
Poza tym wszystko jest gorsze, niestety
![]()
Ale też pamiętam kaszlaka 126, PF125 i parę innych wynalazków, które cieszyły bo... były i wiozły dupę
W porównaniu z nimi to limuzyna jest jednak
![]()
Nie no, pomyslalem ze nie ma co wydawac zbyt duzo na pierwsze auto, ten Bronek na ktorego sie nastawialem byl za 11 500 zl, chcialbym wydac do 15 000, ew. jesli bedzie fajna okazja to moge to rozszerzyc do 20 000 zl. Biore pod uwage, ze i tak na poczatku bede musial troche wlozyc w rozne pierdoly, no i paliwo pociagnie kieszen z wiekszym silnikiemalibia1112 pisze: ↑pt lis 02, 2018 9:41 amkolego a ile masz kaski na to autko?
będzie łatwiej doradzić samuraja zj czy może ram
To tam się rozrząd robi?
W głowie przeciętnego Józka powstaje również korelacja: marka/silnik -> spalanie -> kliyjent zasobny (na paliwo) -> można skubać
O ile rozumiem to przy takim rarytasie jak Bronco, to przy dość popularnych Jeepach już nie bardzo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość