Witam w klubie :-)
Moderator: Student
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie A3 edyszyn
, ale super w klimacie amerykanskim ( route 66 , orzel, flaga<w sumie cale auto jest zaklejone> i napis na tylniej klapie " i was born in usa , a umrzec chce w polsce" - idelanie pasuje do szajsowatosci hamerykanskich aut) Naprawde super to wyglada. chyba najfajniej oklejona terenowka jaka widzialem.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Fajny
Ja do gliwic przyjadę jeszcze niebieskim, ale jak go u was skatuję, poobijam i porysuję do końca, to potem zarzucam jedyny słuszny kolor, w jakim powinien występować samochód terenowy, czyli khaki
Póki co mataczę w głowie inzynierski projekt rusztowania z rur, które ma na celu uchronić przed usterką te zajebiste tylne okna
Tak na wszelki wypadek... jakbym miał jakiegoś boka machnąć 

Ja do gliwic przyjadę jeszcze niebieskim, ale jak go u was skatuję, poobijam i porysuję do końca, to potem zarzucam jedyny słuszny kolor, w jakim powinien występować samochód terenowy, czyli khaki

Póki co mataczę w głowie inzynierski projekt rusztowania z rur, które ma na celu uchronić przed usterką te zajebiste tylne okna

Trucki mają nieprzyjemną przypadłość w postaci zarzucania tyłem przy zablokowanych 4-ech kołach. Więc hamowanko w Bronkach, XP, Blazerach i innych wykonywane było głównie za pomocą przodu a tył miał taki swój system antyblokowania. Plusminus do 1993 roku, kiedy to wprowadzili w hamerykańskich light truck'ach regularny ABS.