no sam o tyle, ze kupuje zwykle samemu czesci/oleje przez net-a, a potem jade z takim majdanem do majstra

Moderator: Student
Polecam WARSTAT Karola Zaryckiego w Łomiankach - Warszawska 56. Karol przy moich explorerach i pomotanym Bronco wykazał sie wielka znajomościa tematu hamerykańskiego. Ostatnio liftował explo i musze powiedziec, że extra wyszło. Jak coś wiecej namiarów moge dosłać - zreszta pełne namiary znajdziesz w liscie warsztatów forum.Lolec pisze:Dextron III chyba będzie dobry, w instrukcji jest podany Fordowski odpowiednik - mogę zajrzeć.Szymonskce pisze:potrzebne są mi dane jaki olej włac do skrzyni automatycznej rocznik samochodu 1993 4.0 V6, ile litrów tego oleju i czy wogole sie go wymienia.drugi problem to filtr oleju w skrzyni automatycznej gdzie go szukać??
Długo masz XP? robiłeś poważniejsze naprawy? Szukam niedrogiego warsztatu gdzie nie zepsują mi samochodu.
A jaki zakres usług mogę tam zamówić? Potrzebuję zrobić diagnostykę silnika, skrzyni, ABS-u + ewentualne naprawy i konserwacje. Samochód powypadkowy i długo stał.wstys pisze:Polecam WARSTAT Karola Zaryckiego w Łomiankach - Warszawska 56. Karol przy moich explorerach i pomotanym Bronco wykazał sie wielka znajomościa tematu hamerykańskiego. Ostatnio liftował explo i musze powiedziec, że extra wyszło. Jak coś wiecej namiarów moge dosłać - zreszta pełne namiary znajdziesz w liscie warsztatów forum.Lolec pisze:Dextron III chyba będzie dobry, w instrukcji jest podany Fordowski odpowiednik - mogę zajrzeć.Szymonskce pisze:potrzebne są mi dane jaki olej włac do skrzyni automatycznej rocznik samochodu 1993 4.0 V6, ile litrów tego oleju i czy wogole sie go wymienia.drugi problem to filtr oleju w skrzyni automatycznej gdzie go szukać??
Długo masz XP? robiłeś poważniejsze naprawy? Szukam niedrogiego warsztatu gdzie nie zepsują mi samochodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości