no właśnie nie z bliska, newer majnd ważne że zapierdala

Moderator: Student
no właśnie nie z bliska, newer majnd ważne że zapierdala
Samuraia nie chcę.bigos pisze:a kup se samuraia do terenu i jakiegoś forda na odrestaurowanie
V8 - jasnebroda 5.7 pisze:jeżeli szukasz amerykańca to szukaj tylko v8 ,inne jednostki napędowe w tych autach to pomyłka a już bron boże v6 pali tyle co v8 i wogóle nie jedzie , jeżeli auto ma być proste to max do 95 roku , mnie osobiscie podoba się ten ford z motobike grodków ale cena jest trochę za wysoka choć zawsze możesz się targować a wiem że na takich autach można kilka klocków jeszcze urwać , jeżeli szukasz klasyki fullsize to nie idz w półśrodki bo potem będziesz żałował a klasyczny fullsize daje naprawdę wiele radości także skup się na tym co ci się naprawde podoba
2WD? A po co Ci to?DeTomaso pisze:A co sądzicie o tym? http://moto.allegro.pl/item845076730_fo ... _stan.html
Właśnie rozmawiałem z właścicielem. Auto jest całe do malowania, lakier jest kiepski, a w wielu miejscach jest rdza.broda 5.7 pisze:jeżeli szukasz amerykańca to szukaj tylko v8 ,inne jednostki napędowe w tych autach to pomyłka a już bron boże v6 pali tyle co v8 i wogóle nie jedzie , jeżeli auto ma być proste to max do 95 roku , mnie osobiscie podoba się ten ford z motobike grodków ale cena jest trochę za wysoka choć zawsze możesz się targować a wiem że na takich autach można kilka klocków jeszcze urwać , jeżeli szukasz klasyki fullsize to nie idz w półśrodki bo potem będziesz żałował a klasyczny fullsize daje naprawdę wiele radości także skup się na tym co ci się naprawde podoba
Ten na pierwszym zdjęciu rzeczywiście fajnie wygląda.danielek855 pisze:Miałem okazje jezdzic kiedys takim z 2.9 V6 pod maska fajnie sie prowadzi i wmiare pzyzwoite spalanie a mechanicznie lata 80 wszystko proste do naprawy wystarczą podstawowe narzedzie (młotek i majzel)http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10653406
To szukasz w końcu pickupa czy terenówki z zamkniętą budą?DeTomaso pisze:Ten na pierwszym zdjęciu rzeczywiście fajnie wygląda.
mudder pisze:trzęsie, bo trudno trzymać telefon jedną ręką a drugą kierować i robić to stabilnielbl78 pisze:a trzęsie tak samo z siebie? czy ręce z przerażenia?mudder pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YhCbo_wwfDQ
mój tak przyspiesza, bez dodawania gazu do spodu
spróbuj coś nakręcić z bliska jadąc parchem nawet po gładkiej drodze a efekt będzie taki sam
W pierwszym poście napisałem...japacz pisze:To szukasz w końcu pickupa czy terenówki z zamkniętą budą?DeTomaso pisze:Ten na pierwszym zdjęciu rzeczywiście fajnie wygląda.
BTW - "mały" Bronco jest... małyI (z całym szacunkiem dla wszystkich posiadaczy) nijak się nie ma do jakiegokolwiek full size'a.
No właśnie to mnie najbardziej martwi.mudder pisze:w kraju ciężko Ci będzie coś nie z badziewionego znaleźć a z hameryki nie opłaca się ciągnąć coś za taką kasę choć z drugiej strony jak jesteś uparty to może coś znajdziesz wszak cuda się zdarzają
efem atakowałeś czy czymś innym ?mudder pisze:zapomniałem wyciąć komentarz, ech tęskno mi do takiej zimy
Jedno nie wyklucza drugiego, no i właśnie dlatego uważam, że warto oblukaćmudder pisze:...pytanie czy dlatego że nietypowy(w sensie polskim) czy dlatego że badziew...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości